Merhaba arkadaşlar . 16 kasımda 2020 de 36 haftalık doğan oğlum halen yürümedi, bağımsız ayakta duruyor, sıralıyor, emekliyor,çok da hareketli bir çocuk. Bazen endişeleniyorum bir sorun mu var diye.sizin bebekleriniz kaç aylık yürüdü.herkese sağlıklı günler dilerim
Normal canım kimi bebek geç yürür.Arkadaşımın oğlu 18 aylık 1 haftadır yürümeye başladı hatta yürümüyor koşuyor.Başkalarının sözlerine kulak asmayun her bebek erken yürüyecek diye bir şey yok ki.Hepsi kendine özgü.Sizin bebeğiniz de farklı alanda daha çok geliştiriyordur kendini.Kızım 11 aylıkken yürüdü ama şu an 18 aylık hala konuşamıyor mesela.Merhaba arkadaşlar . 16 kasımda 2020 de 36 haftalık doğan oğlum halen yürümedi, bağımsız ayakta duruyor, sıralıyor, emekliyor,çok da hareketli bir çocuk. Bazen endişeleniyorum bir sorun mu var diye.sizin bebekleriniz kaç aylık yürüdü.herkese sağlıklı günler dilerim
canım, yürümeye yardımcı oyuncaklar var onlardan alsan. ilk adım arkadaşımdı galiba adı, ilk bebeğimde 2 tane farklı oyuncak almıştım. o kategoride çok faydasını gördüm. Hem oyalanır, hem de onunla bebişte yürümeye çalışır. Sesli ve müzikli olanları da var. Bir bak istersen.Merhaba arkadaşlar . 16 kasımda 2020 de 36 haftalık doğan oğlum halen yürümedi, bağımsız ayakta duruyor, sıralıyor, emekliyor,çok da hareketli bir çocuk. Bazen endişeleniyorum bir sorun mu var diye.sizin bebekleriniz kaç aylık yürüdü.herkese sağlıklı günler dilerim
Tamam cnm teşekkür ederimcanım, yürümeye yardımcı oyuncaklar var onlardan alsan. ilk adım arkadaşımdı galiba adı, ilk bebeğimde 2 tane farklı oyuncak almıştım. o kategoride çok faydasını gördüm. Hem oyalanır, hem de onunla bebişte yürümeye çalışır. Sesli ve müzikli olanları da var. Bir bak istersen.
Birden yürüyecek şok olacaksin derlerdi inanmazdım hakkaten öyle oluyor. Yürümüyordu 15 aylıkken bı baktım ayakta desteksiz duruyor9 aylık değil 14 ayına geliyor
İnşallah kısa sürede yururKontrole gittik. Titreye titreye tek elimden tutarak yürüdü. Kalkması sıralaması vs çok rahat olduğu, basışında sorun olmadığı için doktoru yine bekleyin dedi. Tek elinizi vererek sabah akşam yürütün dedi. Şimdi 16 aylık. 2 ay sonra yine kontrol var. Hala yürümemiş olursa sanırım uzmana yönlendirecek.
Siz Ekim 2020 anneleri grubunda miydiniz.nifty testi yaptirmistinizKontrole gittik. Titreye titreye tek elimden tutarak yürüdü. Kalkması sıralaması vs çok rahat olduğu, basışında sorun olmadığı için doktoru yine bekleyin dedi. Tek elinizi vererek sabah akşam yürütün dedi. Şimdi 16 aylık. 2 ay sonra yine kontrol var. Hala yürümemiş olursa sanırım uzmana yönlendirecek.
MaşallahKızım 14 aylıkken, oğlum 10 aylıkken yürüdü
Hem kızım hem oğlum 11 aylıkken yürüdü,ama her çocuğun gelişimi farklı,bir de sizin oğlunuz erken doğmuş,18 aya kadar diyorlardı sanırım doktorlar,biraz daha vakit tanıyın oglunuzaMerhaba arkadaşlar . 16 kasımda 2020 de 36 haftalık doğan oğlum halen yürümedi, bağımsız ayakta duruyor, sıralıyor, emekliyor,çok da hareketli bir çocuk. Bazen endişeleniyorum bir sorun mu var diye.sizin bebekleriniz kaç aylık yürüdü.herkese sağlıklı günler dilerim
Her bebeğin gelişimi farklı. 18 aya kadar yürürümemesinde sıkıntı yok ama içiniz rahat etsin diye bir doktora danışabilirsiniz. ayakta duruyorsa bence problem yoktur. sadece yürümeye hazır değildir diye düşünüyorum.Merhaba arkadaşlar . 16 kasımda 2020 de 36 haftalık doğan oğlum halen yürümedi, bağımsız ayakta duruyor, sıralıyor, emekliyor,çok da hareketli bir çocuk. Bazen endişeleniyorum bir sorun mu var diye.sizin bebekleriniz kaç aylık yürüdü.herkese sağlıklı günler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?