bebekleriniz ulturason haftasına göre mi sat haftanıda göre mi doğdu ?

beybibeybi

oldğu kadar olmadğı kader
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
331
4
68
İzmir
merhabalar benim oğluşum 4. aydan beri her kontrolümüzde 2,5 3 hafta önde gözüküyor iri bi tosuncuğum olcak nasipse ilk sat haftasına göre 7-10 şubat demişti doktorumuz ama şimdi 20 ocak diyor 29. hafta da oğluum 32 haftalık gözüküyordu acaba tecrübeli anneler ulturasondaki haftanıza göremi doğum yaptınz yoksa sat tarihinize göre mi ? normal doğum taraftarıyım ama eğer oğlum tombullaşmışsa doktor sezeryan olabilrsin dedi pazartesi muayenemiz var çatı muayeneside yapılcak eğer uygunsa çatım normal değilse sezeryan zorunlu sezeryan olanlarınd akaçıncı haftada doğum yaptılar çok teşekkür ederim

sat tarihine göre doğuyor bildiğim kadarıyla ama daha vakit var bekle biraz bebeğin kilosu normal seyrine dönebilir. benim de bebeğim 34. haftada 36 37 görünüodu ama şuan tam haftasında görünüyo yani değişebilir sonlara doğru. zaten çok iri olması iyi bişey değil. bu arada bugun kırk haftamız doldu doğumu beklioruz artık.

bunu bende merak ediyorum benim bebişte tombikçe doğacak öyle diyo doktorum önde zaten 7-8 gün kadar bakalım nasıl olcak son haftalara doğru netleşecek sanırım

inşallah hayırlısı neyse o olur 2 gün sonra görcem küçük erkeğimi bakalım ne dicek doktor amcamız allah hepizi sağ salim kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…