- Konu Sahibi juliakin11
-
4 . Ayda başladık ufak ufakOglum 5.aylik suan cnm 37 haftalik dogdu 2300 kiloydusuan 5 aylik 6400 gram 65 cm... Ama uzulme kilosu kotu degil sagliklimi sen ona bak benim dedigim gibi degisik degisik yap ver bak ben mesela oglen hemen 1 kasik tarhana yapicam..ek gidalara kacinci ayinda basladi
Benim oglum kesinlikle hic bir mamayi yemedi hep reddeti biberon asla almiyor bana ek gidadan baska care birakmiyorBizim doktorumuz da 4 aylıkken yavaş yavaş başla demişti. İlk ek gıdamız meyve püreleri hafif hafif meyve suları ve yoğurttu. Başlayabilirsin bence sonuçta devam sütüyle tüm vitamini ni alıcak ama ek gıdayla da desteklemiş olursun . Birdee az kilo aldıysa mamanızı değiştirebilirsiniz. Benim oğlum da önce aptamil içiyordu gayet iiyi kilo aldı sonra biryere tatile gittik orada bulamadık bebelac başladık hiç kilo almadı yine değiştirdik başka bir marka ile o zaman toparlanmaya başladı.
Üzülme kilosu iyi sen usanmadan az azda olsa yemegini ver bide cocugunu keşfet tatlimi seviyor tuzlu4 . Ayda başladık ufak ufak
Emiyor o zaman ne güzelll . Üç aylıkken bıraktı benim ki . Olsun yaa anne sütünde her vitamin mevcut sen şanslısın ben çok üzülüyorum emmediği içinBenim oglum kesinlikle hic bir mamayi yemedi hep reddeti biberon asla almiyor bana ek gidadan baska care birakmiyor
Evett yaa oda.önemli bence mesela.benim oğlan tatlı şeyler sevmiyor. Cici bebe mıhallebi falan ama yemekleri daha iyi yiyorÜzülme kilosu iyi sen usanmadan az azda olsa yemegini ver bide cocugunu keşfet tatlimi seviyor tuzlu
Çok şükür bin şükür zaten önce emziriyorum sonra ek gıda veriyorumEmiyor o zaman ne güzelll . Üç aylıkken bıraktı benim ki . Olsun yaa anne sütünde her vitamin mevcut sen şanslısın ben çok üzülüyorum emmediği için
Sen gündüz mamayı kes bence verme o daha kolayına geliyor demekkiEvett yaa oda.önemli bence mesela.benim oğlan tatlı şeyler sevmiyor. Cici bebe mıhallebi falan ama yemekleri daha iyi yiyor
Hımmm haklı olabilirsin.... Aç kaldığında yiyor çoğu zamanSen gündüz mamayı kes bence verme o daha kolayına geliyor demekki
O zaman usanmadan yemeğe devam Analık zor zanaatHımmm haklı olabilirsin.... Aç kaldığında yiyor çoğu zaman
3 cici bebe az tuzsuz peynir çeyrek yumurta sarısı yarım çay kaşığı kadar pekmez koyuyorum ıhlamur la eritiyorum.. hepsini de yiyorBenim bebegin 5 aylik sutüm yetmiyor bu ay sadce 300 gram almis herkes ek gida verme diyor ama kimseyi dinlemiycem arkadasimin doktoru onun oglu 4 aylil ken ek gidalara basla demis..Benim oglumda masallah yiyor napalim ya zaten 6inci ayinda basliycaz simdiden azcik azcil verilim dimi ama
Can'ım ek gıda günde bir öğün ver bence bizde 5 aylık başlamıştık, sebze püresi , patates pirinç havuç kabak haşla ,yiyebileceği kıvamda püre yap yesin çocuk öğlen verebilirsinBebeğiniz kac aylık benim oğlum 5 aylık oldu bu ay 300 gram almiş ama hala ek gıda verme diyorlar napıcam lütfennnn 5 aylık olupta ek gida veren varmı yaa mama kesinlikle yemiyor ne biberonla ne kaşıkla
Evet ben gece sütüne katıyorum 1 yada 2 adet ama öğün olarak vermedim hiç, yani yığın kıvamda kaşıkla yedirmedimMerhaba kızlar size birşey sorucam bebeklerine cici bebe veriyormusunuz? ?
Peki yogurt meyva felan vermiyormusunuzCan'ım ek gıda günde bir öğün ver bence bizde 5 aylık başlamıştık, sebze püresi , patates pirinç havuç kabak haşla ,yiyebileceği kıvamda püre yap yesin çocuk öğlen verebilirsin
Biz şuan 20 aylık olduk , o donem bir gün sebze püresi bir gün meyve ile ile başlamıştım , yoğurt oldum olası sevmedi bizimki , sen verebilirsin tabi meyve ile tatlandırıp bu arada , elma püresi ilk tavsiye edilen Onuda cam rendede rendeleyeceksin , kırmızı kepek Elmas'ı olacak yeşil sert elmalar sadece su bırakıyor çünküPeki yogurt meyva felan vermiyormusunuz
Birde kontrollü şekilde eline meyve parçası ver emsin onu , o bile kar , güvenli meyve fileleri var Bebek marketlerde onlarla başla istersenPeki yogurt meyva felan vermiyormusunuz
Gunde 1 kere falan veriyorum 9aylik oğlum ama simdiye kadar cici bebe disinda organik olmayan hic bise yemedi o kadar da olsun diye veriyorumMerhaba kızlar size birşey sorucam bebeklerine cici bebe veriyormusunuz? ?
Merhaba kızlar size birşey sorucam bebeklerine cici bebe veriyormusunuz? ?
1 ayda 300 gr çok iyi bir kilo alımı. Ek gıda kilo alımı az çocuklarda erken başlanmaz. İlla ek gıda vereceksen yoğurt ile başla.Bebeğiniz kac aylık benim oğlum 5 aylık oldu bu ay 300 gram almiş ama hala ek gıda verme diyorlar napıcam lütfennnn 5 aylık olupta ek gida veren varmı yaa mama kesinlikle yemiyor ne biberonla ne kaşıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?