Bebek Beslenmesi Bebeklerinize cici bebe veriyormusunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
4 . Ayda başladık ufak ufak

Benim oglum kesinlikle hic bir mamayi yemedi hep reddeti biberon asla almiyor bana ek gidadan baska care birakmiyor

Benim oglum kesinlikle hic bir mamayi yemedi hep reddeti biberon asla almiyor bana ek gidadan baska care birakmiyor
Emiyor o zaman ne güzelll . Üç aylıkken bıraktı benim ki . Olsun yaa anne sütünde her vitamin mevcut sen şanslısın ben çok üzülüyorum emmediği için

3 cici bebe az tuzsuz peynir çeyrek yumurta sarısı yarım çay kaşığı kadar pekmez koyuyorum ıhlamur la eritiyorum.. hepsini de yiyor

Bebeğiniz kac aylık benim oğlum 5 aylık oldu bu ay 300 gram almiş ama hala ek gıda verme diyorlar napıcam lütfennnn 5 aylık olupta ek gida veren varmı yaa mama kesinlikle yemiyor ne biberonla ne kaşıkla
Can'ım ek gıda günde bir öğün ver bence bizde 5 aylık başlamıştık, sebze püresi , patates pirinç havuç kabak haşla ,yiyebileceği kıvamda püre yap yesin çocuk öğlen verebilirsin

Peki yogurt meyva felan vermiyormusunuz
Biz şuan 20 aylık olduk , o donem bir gün sebze püresi bir gün meyve ile ile başlamıştım , yoğurt oldum olası sevmedi bizimki , sen verebilirsin tabi meyve ile tatlandırıp bu arada , elma püresi ilk tavsiye edilen Onuda cam rendede rendeleyeceksin , kırmızı kepek Elmas'ı olacak yeşil sert elmalar sadece su bırakıyor çünkü

Ben Hipp marka bebe bisküvisi veriyorum. 1 yaşına kadar bebek bisküvisini verdim. Şimdi 13 aylık ve çocuk bisküvisini veriyorum ( elmalı ve şeker ilavesiz). Organik olduğu için onu tercih ettim. Bebek bisküvisi eti cicibebeye göre daha tatsız ama sanırım daha sağlıklı.

Bebeğiniz kac aylık benim oğlum 5 aylık oldu bu ay 300 gram almiş ama hala ek gıda verme diyorlar napıcam lütfennnn 5 aylık olupta ek gida veren varmı yaa mama kesinlikle yemiyor ne biberonla ne kaşıkla
1 ayda 300 gr çok iyi bir kilo alımı. Ek gıda kilo alımı az çocuklarda erken başlanmaz. İlla ek gıda vereceksen yoğurt ile başla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…