Bebek Beslenmesi Bebeklerinize dışarıda acıktığında ne yediriyorsunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

benselincik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
55
1
48
Muğla
Merhaba kızım 7 aylık dışarıya çıktığımızda emzirmek için çoğu zaman şartlar uygun olmuyor. Kavanoz besinleri tüketmiyoruz evde hazırlayıp yanımda bir şeyler götürmek istiyorum ama 3-4 saat muhafaza edebileceğim ne hazırlayabilirim bilmiyorum. Sizler dışarıda ne yediriyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba benim kızım da 8buçuk aylık . Dışarı çıkacağımız zaman evde ne yiyecekse hepsinden hazırlayıp tupper kaplara koyuyorum saati gelince yediriyorum. Şimdiye kadar sorun olmadı bozulma vs. Gibi.
Sadece çorbaların içinde et, tavuk olmamasına dikkat ediyorum ve sabahtan pişiriyorum zaten yeni pişmiş olduğu için normalde de dışarda soğumasını beklemek gerekiyor o yüzden sıkıntı yok.
Sebze çorbası, yoğurtlu çorba, şehriye çorba vs. Çabucak pişiyor zaten. Bir de yanıma çubuk kraker , salatalık alıyorum oyalansın diye..

evden çıkmadan yedirip bazende eline meyve veriyorum dısardayden

Evden cikmadan once bolca emiyoruz. Cok cok uzun bi yere gitmeyeceksem zaten acikmiyor etrafa bakarak kendini oyaliyor ama yine de tasinmasi kolay diye yarim muz atıyorum cantama. Eger mizirdanirsa elimle küçük küçük parçalar yapıp veriyorum catalla ezmeye gerek duymadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…