Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar. Kızım bir hafta sonra 6 aylık oluyor. Ben hala oturtmaktan korkuyorum omurgası zarar görür diye. Destekli olarak ne zaman başladınız oturtmaya ?
Doktorum bir tek oturmasına benim karar vereceğimi söylemişti, 6.aydan önce kesinlikle yasaklamıştı.
Ama 5.ayın başında tutunup kendini çekiyor ve oturma pozisyonu alıyordu.
O günden sonra destekli oturtmaya başladım, kendi hazır olduğu için.
Doktorum bir tek oturmasına benim karar vereceğimi söylemişti, 6.aydan önce kesinlikle yasaklamıştı.
Ama 5.ayın başında tutunup kendini çekiyor ve oturma pozisyonu alıyordu.
O günden sonra destekli oturtmaya başladım, kendi hazır olduğu için.
Evet kızım da kucağımızdayken sürekli kendini öne atıyor ve oturma pozisyonuna giriyor zaten. Ana kucağın da da kafasını kaldırıp doğrulmaya çalışıyor. Bende hazır olduğunu düşünüyorum aslında ama yine de tedirgin oluyorum.
kendisi hazır olduğu zaman :) zaten onu da hissedersiniz. yani şu an oturtmakta tereddütünüz varsa o zaten oturamayacak demektir. biraz daha bekleyin,, kendini kaldırmaya başladığı zaman destekle oturtursunuz, zaten mecbur bırakır sizi bebek :)