Bebeklerinizi uyutmak için neler yapıyorsunuz?

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Merhaba arkadaşlar. Ben kendimden bahsedeyim 3 aylik kızım var doğduğu günden beri kucağıma aldım hep miyistirdim sirtini oksayarak öyle uyuttum ayakta ya da oturarak. Daha sonra kolik krizleri başladı bu sefer kundak yapıp ayakta da sallamaya başladım bazı zamanlar. Sonra küçük beşikten kendi yatagına gecirdim orda çok rahat uyudu ve hem beşiği salladım hem ayağımda salladım kucak çok nadir istiyo ama kucakta uyutmuyorum uyumuyo da zaten. Şimdi beşiği sallamayı bıraktım ayakta salliyodum ya da konuşarak uyutuyodum ama sıpa şuan sadece memede uyumak istiyor. Yatirayim hemen kıyamet kopuyor sallanmak istemiyor ve kalkmaya çalışıyor.
Sizde haller nedir ?

Iki cocugumu ayagimda sallayarak uyuttum hep ucuncude bunu yapmayacagim dedim sonuc yaptım ilk aylar kucagimda salliyordum buyudukce ayagima almak zorunda kaldim geceleri cok uyaniyor suan 10 aylik ayakta sallanmak istemiyor memede uyuyor artik uyusunda nasil olursa olsun diyorum uyku cok buyuk problem bizde

Masallah :)) bizde problem yok 20.00 en geç 21.30 yatiyo gece 2 de ya da 4 te ya da sabah 6 da uyaniyor nadiren. Banyo sonrası 5 te yatıp 2 ya da 4 te uyanıyor yine gece. Ya şunu okudum hani emzirdikten 1.5 saat sonra yatırın diyolar kusup uyanmamasi rahat uyuması için ama bi türlü rayına oturtamadim

Bendende sizin yavrunuza maşallah sağliklı guzel uykuları olsun inşallah.

evet dediginiz dogru olabilir ama onu rutine çevirmek zor gibi geldi bana belki ilk bebekse olabilir ama benim gibi üç cocukla gercekten cok zor oyle bir koşturma var ki evde tüm işler bebegin uyumasına bakıyor

Mrb benım de bebişim aynı şekilde kucakta mayıştırıp ole sallanan yatagına koyuyorum ve kıprdadıkca sallıyorum gazımız fazla ve sürekli kucakta ne yapıcagım bılmıyorum artık kafayı yemek uzereyım uykusu var esnıyor ama bır turlu uykuya gecemıyor aglıyor cogu zaman aspiratör sesıyle uyutuyorum artık bebısim duzelsın ıstıyorum bol bok okuyorum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…