Doğuma Hazırlık Bebeklerinizin isimleri ne?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim kızımın adı Selin Irmak. Ya arkadaşlar gerçekten isim kıtlığı yaşıyoruz , ne olacak bu durumumuz? Nerden bulacağız şöyle değişik ve anlamlı bir isim. Bazen kendim mi uydursam diye düşünmüyorda değilim hani kaydirigubbakcemile3

benim kızımın adı da ASYA..bundan 2.5 yıl önce çok severek koymuştuk..ama şuan çoğu kişinin kızlarına Asya koyduklarını görüyorum,hoşuma gidiyo desem yalan olur:umursamaz:

Ben henüz hamileyim ve kızım olacak Allah nasip ederse. Adını Simya koymayı düşünüyorum. Anlamı da fena değil.

Evet genelde her sene bir isim moda oluyor mesela bir ara Ebrar ismi çok modaydı şimdi her yer Ebrar kaynıyor. :) Ben doğduğum sene de Büşra ve Merve çok modaymış. Sınıfımızda mutlaka birden fazla Merve ve Büşra olurdu. :) Neyse ki benimkini farklı koymuşlar.. :)

slm kızlar bende hamileyim fakat daha cinsiyeti belli değil kızım olursa esila oğlum olursa eymen koymayı düşünüyorum..

Benim oglumun ismi TAHA
38 haftalik hamileyim kizim olacak dedi doktor nasipse ismi RANA olacak!

Rabbim herkese gönlüne göre versin

Şu güne kadar kaç Talha ve Taha tanıdıysam aşırı derecede yaramaz çocuklardı. :) Merak ediyorum anlamı nedir ve sizin de oğlunuz o kadar yaramaz mı? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…