• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekli kadına refakatçi ol teklifi

Siz neden bu kadar yumuşak bir şekilde söylüyorsunuz ki bunu? Manipüle edilmeye müsait bir insansınız o yüzden yapabiliyorlar tüm bu saçmalıkları. Siz kendinizde misiniz çocuklarımı bebeğimi bırakıp nereye gidiyorum ben aklınızdan zorunuz mu var sizin desenize. Bundan sonra önce bir söylediklerinizi kendiniz düşünün mantıklı mı diye öyle bana söyleyin diyin. bu ne böyle aaa resmen saf insanı bulmuşlar etinden sütünden faydalanmak istiyorlar. SİZİ SEVMİYORLAR. Çocuklarınızı hiç sevmiyorlar. Bu çok açık ve net bunu kabul edin siz de ona göre davranın artık

Bazen aklım havsalam almıyor siz tarafsızca söyleyin lütfen
Bebeğim var emziriyorum
Bi hastamız var yakın evet ama anne baba kişisi zaten yanında olacak..
15gün oldu farklı bi şehirdeydiler şimdi benim bulunduğum yere gelecekler..
Şimdiye kadar onlar gelsin biz gidelim diyebilecek insanların hiç biri gitmedi kalmadı hep ikisi kaldı.
Ama şimdi bana “sen de kalmalısın” deniliyor
Bebeğim 14 aylık emziriyorum ikizlerim de var 8 yaşında,şuana kadar kendi içlerinde bunu birbirlerine demeyenler şimdi bana diyor.

Emzirmesem valla yine bi düşünürdüm yardımım dokunsun derdim de emziriyorum bebeğim saat başı uyanıyor emmeyene kadar asla dalmıyor..

Bunu bana sunanlar farklı, yani 3ü de mi bilmez anlamaz insan,ben mi tuhafım 🤦🏻‍♀️

(Genel olarak konularım böyle bilen bilir ailem aşırı manipülatif insanlar, onların doğrusu en doğrudur asla ama asla bükemezsin eleştiremezsin ama bu kadar da olmaz dediğim ne varsa yapıyorlar usandım artık)

Son olarak “senin bütün konuların böyle lafını söyle geç” diyecekler de olacak.Vallahi söylüyorum en son arayan kardeşime ben kalırım desem yalan olur bi ihtiyaçları olsa giderim yaparım ederim ama kalamam bebeğim küçük birine bırakacağım yaşta durumda değil, sen istersen gel kal dedim 🤷🏻‍♀️
Ben kalırım desem yalan olur demek hayır demek değildir, neden direk net konuşamıyorsunuz?

Konu sahibini biraz tanıdım, eski hali olsa kabul bile edebilirdi.

Cok yol aldın, ama daha da sert çıkman lazim. Yazdıkları gibi aciklama yapma hatta bunu bana nasıl sorarsınız de. Ananlar herhalde bu dümeni çeviren yine? Kestirip atmak zor diyeceksin de sen bunlarla yine iyi görüşüyorsun ya ben olsam silmiştim çoktan. Yüzleri yok senden hala bir şeyler bekliyorlar. Dik dur eğilme KK seninle

Siz neden bu kadar yumuşak bir şekilde söylüyorsunuz ki bunu? Manipüle edilmeye müsait bir insansınız o yüzden yapabiliyorlar tüm bu saçmalıkları. Siz kendinizde misiniz çocuklarımı bebeğimi bırakıp nereye gidiyorum ben aklınızdan zorunuz mu var sizin desenize. Bundan sonra önce bir söylediklerinizi kendiniz düşünün mantıklı mı diye öyle bana söyleyin diyin. bu ne böyle aaa resmen saf insanı bulmuşlar etinden sütünden faydalanmak istiyorlar. SİZİ SEVMİYORLAR. Çocuklarınızı hiç sevmiyorlar. Bu çok açık ve net bunu kabul edin siz de ona göre davranın artık
Ya bir de demiyorlar bu kadın hastane ortamında kalacak küçük bebeği var hasta olurlarsa ne olacak diye. Evet sizi düşünen seven bunu teklif etmez Mrs-cicek Mrs-cicek

Bu bencil denyolara gereken tepkiyi ver artık plsss

Konu sahibini biraz tanıdım, eski hali olsa kabul bile edebilirdi.

Cok yol aldın, ama daha da sert çıkman lazim. Yazdıkları gibi aciklama yapma hatta bunu bana nasıl sorarsınız de. Ananlar herhalde bu dümeni çeviren yine? Kestirip atmak zor diyeceksin de sen bunlarla yine iyi görüşüyorsun ya ben olsam silmiştim çoktan. Yüzleri yok senden hala bir şeyler bekliyorlar. Dik dur eğilme KK seninle
Sormayın eskiden tabii ki giderim der o sebeple bebeğimi sütten bile keserdim
Ki bebeğim şuaralar aşırı memeye bağlı..
En son aylar önce bunlarla görüştüm gerçekten sildim attım anneme de söyledim böyle bana geldikçe ben de size böyle konuşurum demiştim
Bu olaya kadar yabancı gibiydik..
Yine eskisi gibi asla olmam barışsam da konuşsam da mesafemi korurum kendimi korurum
Ben değiştim inanın 😅

İlk bir kardeşim mesaj atmış sonra diğeri üstüne diğeri aramıştı
Arayana Döndüm siz kalmak isterseniz gelin kalın ben kalamam bebeğim var dedim
Ee nolcak diye bana soruyor
Eesi yok istersen sen gel kal dedim
Okulu bırakıp gelmem diyor (öğretmen) ben de çocuğumu bırakıp gidemem dedim 🙋🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Bazen aklım havsalam almıyor siz tarafsızca söyleyin lütfen
Bebeğim var emziriyorum
Bi hastamız var yakın evet ama anne baba kişisi zaten yanında olacak..
15gün oldu farklı bi şehirdeydiler şimdi benim bulunduğum yere gelecekler..
Şimdiye kadar onlar gelsin biz gidelim diyebilecek insanların hiç biri gitmedi kalmadı hep ikisi kaldı.
Ama şimdi bana “sen de kalmalısın” deniliyor
Bebeğim 14 aylık emziriyorum ikizlerim de var 8 yaşında,şuana kadar kendi içlerinde bunu birbirlerine demeyenler şimdi bana diyor.

Emzirmesem valla yine bi düşünürdüm yardımım dokunsun derdim de emziriyorum bebeğim saat başı uyanıyor emmeyene kadar asla dalmıyor..

Bunu bana sunanlar farklı, yani 3ü de mi bilmez anlamaz insan,ben mi tuhafım 🤦🏻‍♀️

(Genel olarak konularım böyle bilen bilir ailem aşırı manipülatif insanlar, onların doğrusu en doğrudur asla ama asla bükemezsin eleştiremezsin ama bu kadar da olmaz dediğim ne varsa yapıyorlar usandım artık)

Son olarak “senin bütün konuların böyle lafını söyle geç” diyecekler de olacak.Vallahi söylüyorum en son arayan kardeşime ben kalırım desem yalan olur bi ihtiyaçları olsa giderim yaparım ederim ama kalamam bebeğim küçük birine bırakacağım yaşta durumda değil, sen istersen gel kal dedim 🤷🏻‍♀️
Sonunda zaten söyleyeceğinizi söylemişsiniz. Kardeşinizde olsa hastanede yatan kişi ancak gündüz 2-3 saat kalabilirsiniz. Bunu bilerek bu şekilde size davranmaları çok yanlış

Canımcım vallahi dedim
Eşime dedim ki daha ne diyeyim bunlar nerde duracak bu lafları demesem eski ÇİÇEK gibi konuşsam okey.
O da şaşırmış vaziyette
Arsızlık artık 🤦🏻‍♀️
Daha önceden "yapamam, edemem" dediğiniz bazı şeyleri onların çeşitli dayatmaları neticesinde yaptıysanız bu şekilde şanslarını deniyorlardır. Aşırı ısrarcı davranışla istediği her şeyi yaptıran insanlar oluyor; bu kişiler mütemadiyen arsız, anlayışsız ve bencil kişilik özellikleri taşıdıklari için gün sonunda insana kendisini sorgulatıryorlar bu şekilde.

3 çocukla refakatçi olmak zorunda degilsiniz. Gece 63636282 kez meme için kalkan 12 aylik bebeğim var, istesem gönüllü olarak bile kimseye refakat edemem, hayatımı idame ettirecek enerjiyi zor buluyorum. Başkalarının, bizim için çocuklarımıza refakat etme teklifinde bulunmaları gereken bir dönemden geciyoruz. Faydası olmayanın zararı da olmasın.

İlk bir kardeşim mesaj atmış sonra diğeri üstüne diğeri aramıştı
Arayana Döndüm siz kalmak isterseniz gelin kalın ben kalamam bebeğim var dedim
Ee nolcak diye bana soruyor
Eesi yok istersen sen gel kal dedim
Okulu bırakıp gelmem diyor (öğretmen) ben de çocuğumu bırakıp gidemem dedim 🙋🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Kendinizi biraz seviyorsanız kardeşlerinizden uzak durun. Ya çaresiz bir durum bile olsa en son gidecek olan sizsiniz. İşlerinden izin almaları sizin iki çocuğunuzu emzikli bebeğinizi bırakıp refakatçi olmanızdan daha mantıklı ama size de yeğenlerine de gram değer vermiyorlar. Aile de olsa çocuklarınızı kendinizi korumak için uzak durmanız gerek.

Back
X