bebeksesleri

ozlemsene

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
13
1
1
İstanbul
arkadaşlar merhaba,

internette bi ürün gördüm anne karnında bebek kalp atışını dinlemeye yarıyomuş. ben 3 aylık hamileyim acaba bunu kullanan var mı? bi zararı var mıdır yok mudur kullananlar yazarsa sevinirim.

aradım bilgi aldım 6 ay garanti veriyolar yurtdısından geliyomus ama bilemedim acıkcası??

cevaplarınızı bekliyorum.

arkadaşlar merhaba,

internette bi ürün gördüm anne karnında bebek kalp atışını dinlemeye yarıyomuş. ben 3 aylık hamileyim acaba bunu kullanan var mı? bi zararı var mıdır yok mudur kullananlar yazarsa sevinirim.

aradım bilgi aldım 6 ay garanti veriyolar yurtdısından geliyomus ama bilemedim acıkcası??

cevaplarınızı bekliyorum.

Şimdi bende baktım cnm benimde çok hoşuma gitti hamileliğimde kesinlikle bende düşünürüm almayı.bi sakıncası yoksa tabi.düşünsene istediğin heran dinleyebilirsiniz kalp atışlarını.fiyatı ne kadar acaba öğrenebildinmi sayfasında yazmıyorda

Şimdi bende baktım cnm benimde çok hoşuma gitti hamileliğimde kesinlikle bende düşünürüm almayı.bi sakıncası yoksa tabi.düşünsene istediğin heran dinleyebilirsiniz kalp atışlarını.fiyatı ne kadar acaba öğrenebildinmi sayfasında yazmıyorda

cnm merhabai ya baktım buldum ben baya da bi arastırdım.. bebeksesleri.com diye bi site aradım firmaylada galiba 10 kez fln konustum :)...kesinlikle bi zararı yok doktoruma sordum o da al dedi.. istedigin heran dinleyebilirsiniz dedi ve kalbini duymazsan eger direk beni ararsınız dedi. bebeksesleri.com 169 yerine 129 lira fiyat koymus indirim yapmıslar. ben de anında sipariş verdim....:) pazartesiye elimde olucak insallah :)

Back
X