Çocuk Hastalıkları Bebekte akciğer iltihaplanması

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
bi tanıdığımızın 2 aylık bebeği var, şuan bebeği yoğun bakımda yatıyor, akciğerlerinde iltihap var ve sarılık geciriyor, solunumda sıkıntı olduğu için hava veriyorlar.bebek kendi kendine soluk alıp vermede zorlanıyor

Kanlarını alıp Ankaraya gönderdiler, ben sağlık okuyorum diye beni aradılar yanlış yönlendirmek istemedim çünkü ben kendime bulamıyorum gidecek hastane, İstanbul da hangi hastane ya da doktor önerirsiniz, çok zor durumdalar, bu konulardan fazla anlamıyorum neden böyle olmuş olabilir acaba? Dualarınızı eksik etmeyin

Cook gecmis olsun bu arada Allah acil sifalar versin bende cok arasdirdim cocuk yogun bakimi iyi bi hastane mega da yapdik cokda memenun kaldik

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin ama Acıbadem böyle konularda çok iyi. Fakat maliyetli olabilir o yüzden çapaya falan gitseler?

Istanbul medipol mega doc.nalan hanim maliyeti yuksek ama tavsiye ederim oglumda orda amlyt oldu
Cook gecmis olsun bu arada Allah acil sifalar versin bende cok arasdirdim cocuk yogun bakimi iyi bi hastane mega da yapdik cokda memenun kaldik
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin ama Acıbadem böyle konularda çok iyi. Fakat maliyetli olabilir o yüzden çapaya falan gitseler?
Allah razı olsun şuan devlet hastanesinde ama mecbur gidecekler bunlardan birine, neden böyle bişey olmuş olabilir geçer demi inşaallah ya

Maalesef benim bir fikrim yok. Sağlıkçı değilim. İnşallah iyileşir. Allah ailesine bağışlasın.
Çok teşekkür ederim bu konulardan hiç anlamam, İstanbul da ne testiyse artık yapamadılar, Ankaraya gönderdiler o yüzden hastane arıyorlardı

Acibadem medipol mega kolon hast iyidir y.bakimda ama maliyetli biraz . Ogkum şişli kolon da kaldi 45 gun gayet iyi ilgilenilildi . Devlette bilgim yok maalesef . Rabbim şifasını versin kuzunun

Acibadem medipol mega kolon hast iyidir y.bakimda ama maliyetli biraz . Ogkum şişli kolon da kaldi 45 gun gayet iyi ilgilenilildi . Devlette bilgim yok maalesef . Rabbim şifasını versin kuzunun
Çok teşekkür ederim aynılarını söylüycem

Back
X