Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba sevgili anne ve anne adayları 22 haftalık hamileyken kız bebeğimin her iki böbreğinde 6 mm genişleme saptandı ve 27.haftada bu değer 7 mm ye cıktı. Aynı durumu yaşayanlar var mı
Merhaba, böbrek büyümesi oldugunu soyleyen doktor ile kontrolüm haftaya. Durumu ne oldu bilmiyorum
Bu arada detaylı ultrasona girdim farklı bir doktor ile. Böbrekle ilgili hiçbir şey söylemedi. Düzeldi mi yoksa bu doktor böbreğe bakmadı bilmiyorum. Haftaya öğrenicem
Merhaba, ben de 30.haftadayım erkek bebek bizimki de. Şuan böbrekleri sol 10mm sağ 9mm. en başından beri böbrek büyümesi var. Ben de üzülüyorum. Sizin durumunuz nasıl oldu geçti mi?