Bebekte böbrek büyümesi

Minikdunyammm

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2021
1
0
1
30
Merhaba sevgili anne ve anne adayları 22 haftalık hamileyken kız bebeğimin her iki böbreğinde 6 mm genişleme saptandı ve 27.haftada bu değer 7 mm ye cıktı. Aynı durumu yaşayanlar var mı

Merhaba benim de 20.haftada kız bebeğimde 6mm ve diğeri 7mm görüldü sizin bir gelişme oldu mu bilgi alabildiniz mi konuyla ilgili

Merhaba
Bebeğinizin durumu düzeldi mi ? Doktorlar korkulacak birşey olmadığını belirtiyorlar
Merhaba, böbrek büyümesi oldugunu soyleyen doktor ile kontrolüm haftaya. Durumu ne oldu bilmiyorum
Bu arada detaylı ultrasona girdim farklı bir doktor ile. Böbrekle ilgili hiçbir şey söylemedi. Düzeldi mi yoksa bu doktor böbreğe bakmadı bilmiyorum. Haftaya öğrenicem

Ben cuma günü tekrar kontrole gideceğim.Umarım anlık bir olay olmuştur .Bebeklerimiz iyi olsun geçici bir durum olsun inşallah

Ben cuma günü tekrar kontrole gideceğim.Umarım anlık bir olay olmuştur .Bebeklerimiz iyi olsun geçici bir durum olsun inşallah
Merhaba, ben de 30.haftadayım erkek bebek bizimki de. Şuan böbrekleri sol 10mm sağ 9mm. en başından beri böbrek büyümesi var. Ben de üzülüyorum. Sizin durumunuz nasıl oldu geçti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…