- 3 Mart 2016
- 214
- 74
- 13
- 32
- Konu Sahibi Tutimpoyraz
-
Merhaba öncelikle geçmiş olsun.Hiç canını sıkma endişelenecek birşey olduğunu sanmıyorum. Geçen hafta ki kontrolümde benim bebeğim içinde 4mm büyümüş dedi doktorum. Bu arada benım bebegımde erkek. 10 mm den az olanları cok ciddiye almıyoruz ama takıp edecegız tabi dedı. Bu konuda ne yapabılırım diye sordum annenin yapabılecegı hıc bısey yokmuş bu konuda. Doğumdan sonra çocuk doktoru kontrol eder uygun görürse bebek hemen o hafta sünnet olur dedı. Bilimsel bı açıklama da yaptı tabı de onu aklımda tutamadım ama sünnet olunca sorun ortadan kalkıyormuşBi kere daha sormştm sanrm ilk öğrendgmde cevap alamdm az da olsa blgisi olan varsa yazabilr mi nolur. Doğmma 8 gn var smdi aklma gelnce korkmaya başladm
Peki doğunca aldnz mı hemn kucagnza yoksa tedavi faln mı dedi doktr. Bana sadece sey diolar doğnca cock doktru bakar o kadrCanım aynı seyi ben oglumda yaşadım anne karnindayken şu anda oğlum 2 yasinda
Ay Allah razı olsun. Bana da öle dedi doktr sadece 8 mm dedi 10 üstü sorn dedi. Doğmdan snra cock doktru bakar dedi dün aklma geldi işte bakar dediği alıp tedavimydi yoksa hani büyüme var mı dye kontrl mü. Smdi tam olark anladm çok teşekkr ederm.Merhaba öncelikle geçmiş olsun.Hiç canını sıkma endişelenecek birşey olduğunu sanmıyorum. Geçen hafta ki kontrolümde benim bebeğim içinde 4mm büyümüş dedi doktorum. Bu arada benım bebegımde erkek. 10 mm den az olanları cok ciddiye almıyoruz ama takıp edecegız tabi dedı. Bu konuda ne yapabılırım diye sordum annenin yapabılecegı hıc bısey yokmuş bu konuda. Doğumdan sonra çocuk doktoru kontrol eder uygun görürse bebek hemen o hafta sünnet olur dedı. Bilimsel bı açıklama da yaptı tabı de onu aklımda tutamadım ama sünnet olunca sorun ortadan kalkıyormuşAllah sağ salım kucagına almayı nasıp etsın.
Canım Rabbim göstermesin bn çok skinti yaşadım mesanede darlık olduğu için böbrek büyümesi oluyor dediler. İlk dogdunda böbrek yetmezliği var dediler hastaneye yattı 2 kez ameliyat geçirdi. Ve sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçirdi yani sürekli ateş şükür Alahima ikinci ameliyatinda hem sünnet hem mudahele yaptılar kesildi. Şu an hersey normal ama hala kontrollere gidiorzPeki doğunca aldnz mı hemn kucagnza yoksa tedavi faln mı dedi doktr. Bana sadece sey diolar doğnca cock doktru bakar o kadr
Amin inşaAllah canm çok geçmiş olsn tez zamnda tamamn atlatn inşaAllah. Rabbm acıkarnı göstermesnn inşaAllahCanlar sizi kor
Canım Rabbim göstermesin bn çok skinti yaşadım mesanede darlık olduğu için böbrek büyümesi oluyor dediler. İlk dogdunda böbrek yetmezliği var dediler hastaneye yattı 2 kez ameliyat geçirdi. Ve sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçirdi yani sürekli ateş şükür Alahima ikinci ameliyatinda hem sünnet hem mudahele yaptılar kesildi. Şu an hersey normal ama hala kontrollere gidiorz
Sen icini ferah tut hic bisey olmaz Allahin izniyle. Bu durum sıklıkla erkek bebeklerde rastlaniyormus ve sünnet yeterli oluyormus dogumdan sonra. Tabi baska problemlerde yoksa. Dogumdan sonra bebegini kucaga verip senin kokunu almasi için biraz zaman taniyorlarmis hemen almazlar senden endiselenme sonra bebegin temizligi yapılıyormuş cocuk dr u tarafından refleksleri genel saglik durumu kilo boy falan kontrol edilip annenin yanına emzirmesi icin getiriliyormus tekrar , en azindan benim hastanem bana bu sekilde anlatti. Insallah saglicakla aliriz yavrularimizi kucagimizaAy vallahi cansınz Allah bin kere razı olsun içim rahatladı şu son gnlerde korku aldydı valla evladmı kucagma alamadn alırlar dye rahatladm valla :) :)
Saol canım amin tüm yavrularimiznAmin inşaAllah canm çok geçmiş olsn tez zamnda tamamn atlatn inşaAllah. Rabbm acıkarnı göstermesnn inşaAllah
İnşaAllah cnm. Baklm bnm randvu pazartsi. Sorcam doktra bnde detaylı bi şeklde inşaAllah cevap verr. Devlet doktru pek laf vernyo tabi bazıları çok iyi ama baklm. İnşaAllah degnz gbi olur. SagolnSen icini ferah tut hic bisey olmaz Allahin izniyle. Bu durum sıklıkla erkek bebeklerde rastlaniyormus ve sünnet yeterli oluyormus dogumdan sonra. Tabi baska problemlerde yoksa. Dogumdan sonra bebegini kucaga verip senin kokunu almasi için biraz zaman taniyorlarmis hemen almazlar senden endiselenme sonra bebegin temizligi yapılıyormuş cocuk dr u tarafından refleksleri genel saglik durumu kilo boy falan kontrol edilip annenin yanına emzirmesi icin getiriliyormus tekrar , en azindan benim hastanem bana bu sekilde anlatti. Insallah saglicakla aliriz yavrularimizi kucagimiza
Böyleyse cok iyi zaten baska sıkıntı yoksa dedgnz gbi getrrler brakrlar yanmda kuzumu inşaAllah .Sen icini ferah tut hic bisey olmaz Allahin izniyle. Bu durum sıklıkla erkek bebeklerde rastlaniyormus ve sünnet yeterli oluyormus dogumdan sonra. Tabi baska problemlerde yoksa. Dogumdan sonra bebegini kucaga verip senin kokunu almasi için biraz zaman taniyorlarmis hemen almazlar senden endiselenme sonra bebegin temizligi yapılıyormuş cocuk dr u tarafından refleksleri genel saglik durumu kilo boy falan kontrol edilip annenin yanına emzirmesi icin getiriliyormus tekrar , en azindan benim hastanem bana bu sekilde anlatti. Insallah saglicakla aliriz yavrularimizi kucagimiza
Rica ederim için biraz rahatladıysa ne mutlu :) Doğumuna az kalmış bir solukta geçer inşallah sonra deneyimlerini bizimle paylaş lütfenİnşaAllah cnm. Baklm bnm randvu pazartsi. Sorcam doktra bnde detaylı bi şeklde inşaAllah cevap verr. Devlet doktru pek laf vernyo tabi bazıları çok iyi ama baklm. İnşaAllah degnz gbi olur. Sagoln
Dyrm ya valla Allah bin kere tazı olsun baya rahatladı..çnkü hiç bişi bilmiyodm bu konuda ama sayenzde baya bayaa ferahladm. Tabi inşaAllah hayrlsyla bi kucagma alaym btn yasadklrmı paylşrm .Rica ederim için biraz rahatladıysa ne mutlu :) Doğumuna az kalmış bir solukta geçer inşallah sonra deneyimlerini bizimle paylaş lütfen
Erkek demi canimBenim bebegimde de var bu sorun iki bobrekte aynı 9mm şuan için sadece takip ediliyor büyüyüp büyümedigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?