- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi meraklikoala
-
Bizde sağlık ocağının verdiğini kullanıyorduk 2 gün verdim aşırı huysuz ve gaz olmaya başladı onu bıraktık ocean d vit kullanıyoruz şimdi o bi sıkıntı yapmadı. Ama kullanılmalı d vit kemik gelişimi için çok önemli.1 ay pedia kullanıp bıraktım çünkü gaz ve huzursuzluk yaptığını farkettim. Kullanmayan var mi aranızda
Ocean kullanın bir şikayetimiz olmadı bizim1 ay pedia kullanıp bıraktım çünkü gaz ve huzursuzluk yaptığını farkettim. Kullanmayan var mi aranızda
Ocean kullandık biz1 ay pedia kullanıp bıraktım çünkü gaz ve huzursuzluk yaptığını farkettim. Kullanmayan var mi aranızda
Bizde sağlık ocağının verdiğini kullanıyorduk 2 gün verdim aşırı huysuz ve gaz olmaya başladı onu bıraktık ocean d vit kullanıyoruz şimdi o bi sıkıntı yapmadı. Ama kullanılmalı d vit kemik gelişimi için çok önemli.
Kesinlikle kullanmalısın kemik gelişimi için olmazs olmaz bir vitamin
Sakın bırakma
Ocean kullanın bir şikayetimiz olmadı bizim
Gaz için Trubiotic önerdi doktor. Ocean ve onu alayim bari. 3.aya girdik daha da çoğaldı huysuzluk ve gaz anlamadım gitti. Gece uykusu bozulduOcean kullandık biz
Ocean mıydı ya bi dk
Sarı ambalaj sanırım Ocean dı
Kullanmanız şart kemik gelişimine
Mutlaka d vitamini kullanın. Çok önemli.Gaz için Trubiotic önerdi doktor. Ocean ve onu alayim bari. 3.aya girdik daha da çoğaldı huysuzluk ve gaz anlamadım gitti. Gece uykusu bozuldu
Ay umarım azalır 1 aydır iyiydi çocuk 2 haftadır kıvranmaktan helak oldu. 3.ayı bitirdik 4 e giriyoruz. Insallah düzelirMutlaka d vitamini kullanın. Çok önemli.
D vitamini olarak ocean kullanıyoruz. Memnunuz. Gaz için de 3 ay sanırım pik noktası. Bana doktor öyle söylemişti. Daha sonraki aylarda azalacak merak etmeyin.
İnşallah en kısa zamanda geçecektirAy umarım azalır 1 aydır iyiydi çocuk 2 haftadır kıvranmaktan helak oldu. 3.ayı bitirdik 4 e giriyoruz. Insallah düzelir