• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekte d vitamini kullanımı

meraklikoala

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
1 ay pedia kullanıp bıraktım çünkü gaz ve huzursuzluk yaptığını farkettim. Kullanmayan var mi aranızda

Kesinlikle kullanmalısın kemik gelişimi için olmazsa olmaz bir vitamin
Sakın bırakma

1 ay pedia kullanıp bıraktım çünkü gaz ve huzursuzluk yaptığını farkettim. Kullanmayan var mi aranızda
Bizde sağlık ocağının verdiğini kullanıyorduk 2 gün verdim aşırı huysuz ve gaz olmaya başladı onu bıraktık ocean d vit kullanıyoruz şimdi o bi sıkıntı yapmadı. Ama kullanılmalı d vit kemik gelişimi için çok önemli.

Bizde sağlık ocağının verdiğini kullanıyorduk 2 gün verdim aşırı huysuz ve gaz olmaya başladı onu bıraktık ocean d vit kullanıyoruz şimdi o bi sıkıntı yapmadı. Ama kullanılmalı d vit kemik gelişimi için çok önemli.
Kesinlikle kullanmalısın kemik gelişimi için olmazs olmaz bir vitamin
Sakın bırakma
Ocean kullanın bir şikayetimiz olmadı bizim

Ocean kullandık biz
Ocean mıydı ya bi dk
Sarı ambalaj sanırım Ocean dı
Kullanmanız şart kemik gelişimine
Gaz için Trubiotic önerdi doktor. Ocean ve onu alayim bari. 3.aya girdik daha da çoğaldı huysuzluk ve gaz anlamadım gitti. Gece uykusu bozuldu

Gaz için Trubiotic önerdi doktor. Ocean ve onu alayim bari. 3.aya girdik daha da çoğaldı huysuzluk ve gaz anlamadım gitti. Gece uykusu bozuldu
Mutlaka d vitamini kullanın. Çok önemli.
D vitamini olarak ocean kullanıyoruz. Memnunuz. Gaz için de 3 ay sanırım pik noktası. Bana doktor öyle söylemişti. Daha sonraki aylarda azalacak merak etmeyin.

Mutlaka d vitamini kullanın. Çok önemli.
D vitamini olarak ocean kullanıyoruz. Memnunuz. Gaz için de 3 ay sanırım pik noktası. Bana doktor öyle söylemişti. Daha sonraki aylarda azalacak merak etmeyin.
Ay umarım azalır 1 aydır iyiydi çocuk 2 haftadır kıvranmaktan helak oldu. 3.ayı bitirdik 4 e giriyoruz. Insallah düzelir

Back
X