Bebekte diş çıkarma

Yagmur Selen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
148
68
48
36
Kızlaar ayın 17 sinde 4 ayımız bitecek kuzum sabahtan beri sürekli ağlıyo anlayamadım sıkıntısını oğluşumun az önce baktım alt sol dişi çıkmış bugün patladı galiba mahvolduk ağlamaktan iyi gelecek bişey söyleyin bana dayanamıyorum artık ağlamasına :( bi de bizim gibi bu kadar erken çıkaran var mı dişini bence çok erken ya onun sorumluluğunu kaldırabilecek mi yavrum hiç bilmiyorum :( kısacası sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum çok tuhaf hissediyorum :(

Hayırlı olsun :) 6 aylıktı oğlum ilk dişini çıkardığında. Hiç sıkıntı yapmayın. Şimdi 16ya yakın dişi var, hepsi zorlu süreç elbette. Bitkisel jeller kullandım (alerjikka) ama dişin en büyük ilacı taze soğanlı bunu tecrübe ettim. Alın yıkayın verin eline, arka beyaz tarafını kemirgen dursun. Hem ağrısını alıyor hem kolay çıkartıyor.

Hayırlı olsun :) 6 aylıktı oğlum ilk dişini çıkardığında. Hiç sıkıntı yapmayın. Şimdi 16ya yakın dişi var, hepsi zorlu süreç elbette. Bitkisel jeller kullandım (alerjikka) ama dişin en büyük ilacı taze soğanlı bunu tecrübe ettim. Alın yıkayın verin eline, arka beyaz tarafını kemirgen dursun. Hem ağrısını alıyor hem kolay çıkartıyor.
Kokusundan tiksinmesin :) ben dayanamiyorum o nasil yapcak :)

Denemek lazim :) bizimki de oyle huylu ki ek gidaya ufak ufak baslayim dedim ne yogurt yiyo ne meyve puresi ne alsa agzina midesi bulaniyo :)

Back
X