1,5 mm'yi kim dedi ya. O zaman hepimiz yandık. Sınır için 2,5 mm diyen de var 3 mm diyen de. Benim doktorum 2,5 sınır dedi meselaArkadaşlar nette araştırdım ama hiç anlamadım.Ense Kalınlığı ölçümü hangi mm'lerde çıkarsa normaldir?
Okuyorum kimi 1,5 mm demiş,olumsuz demiş,kimi 3mm için öyle demiş.Anlamadım gitti.
Benim de doktorum 2.5mm sinir dedi.burun kemigi olcusu hakkinda bilginiz var mi?normal deger araligi ne olmalidir internette bulamadim.0.3mm sinirda dedi tedirgin oldum
2.1mm dedi dr.normal dedi
Benim de bi bebek 2,2 mm, diğer bebek 2 mm. Doktor sınırımız 2,5 mm dedi. Kötü birşey söylemedi.
yaptırdım da sonuç çıkmadı daha.İkili test yaptırdınız mı. Ben yaptirmadim
zaten ikiz bebeklerin ikisinde birden sorun çıkması çok zor ense kalınlıkları birbirine yakınsa diyorlar.
İki kat endişeRabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almamızı nasip etsin. :) İkiz annesi olmak da güzeldir.
İki kat endişeher doktora gittiğimde elim ayağım boşalıyor doktor kötü birşey söyleyecek diye. Sağlıkla doğarlar inşallah
Yaptirdim cunku benim yas 37.sonucu bekliyorum
2.1mm..normal dedi drEnse kalınlığı ölçüldu mu
İkili test çok yanıltıyor diyorlar. Benim teyzem de 42 yaşında doğum yaptı. Bebeğin ensesi çok kalın dendi; riski de yüksek çıktı ama çocuk şimdi 5 yaşında zehir gibi. Bizi üzmekten başka bir işe yaramıyor bu testler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?