Bebekte Ense Kalınlığı Normal Referans Aralığı

preg_nant

Kocam+Bebeğim(Kızım)Herşeyimsiniz
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
887
382
48
Arkadaşlar nette araştırdım ama hiç anlamadım.Ense Kalınlığı ölçümü hangi mm'lerde çıkarsa normaldir?

Okuyorum kimi 1,5 mm demiş,olumsuz demiş,kimi 3mm için öyle demiş.Anlamadım gitti.

1,5 mm'yi kim dedi ya. O zaman hepimiz yandık. Sınır için 2,5 mm diyen de var 3 mm diyen de. Benim doktorum 2,5 sınır dedi mesela

Benim doktorum 3 mm den sonrası sıkıntı dedi ama 3 mm den büyük olduğunda bile sağlıklı bebekler dünyaya geliyor dedi. Çok da tedirgin olmamak gerekir. Bir de 1,5 gayet normal

Benim de doktorum 2.5mm sinir dedi.burun kemigi olcusu hakkinda bilginiz var mi?normal deger araligi ne olmalidir internette bulamadim.0.3mm sinirda dedi tedirgin oldum

Benim de bi bebek 2,2 mm, diğer bebek 2 mm. Doktor sınırımız 2,5 mm dedi. Kötü birşey söylemedi.

zaten ikiz bebeklerin ikisinde birden sorun çıkması çok zor ense kalınlıkları birbirine yakınsa diyorlar.

İki kat endişe her doktora gittiğimde elim ayağım boşalıyor doktor kötü birşey söyleyecek diye. Sağlıkla doğarlar inşallah

O bende de oluyo kötü bişey duymaktan korkuyorum. Annelik iç güdüsü işte onlar iyi olunca bizde iyi oluyoruz. Dua edicez bol bol. Doğduktan sonra mutluluğunu yaşıcaz insallaah

İkili test çok yanıltıyor diyorlar. Benim teyzem de 42 yaşında doğum yaptı. Bebeğin ensesi çok kalın dendi; riski de yüksek çıktı ama çocuk şimdi 5 yaşında zehir gibi. Bizi üzmekten başka bir işe yaramıyor bu testler.

Katılıyorum kesinlikle. Ki anne morali çok önemli olduğu halde yanlış sonuçlar çıkıyor ve anne üzülüyo. Ben yaptırmadm Dr aldircaksan yaptır dedi başka biseye yaramıyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…