- 15 Temmuz 2013
- 4.604
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.847
- 358
- Konu Sahibi Kedigiller20
-
Bebeklerin ve yetiskinlerin referanslarına gore degerlendirildiginde bir problem olmuyor.Mesela demirilk 6 ay anne sütündeki demir yeterli gelirken daha sonraları yetersiz gelmeye başlıyor ve anemik oluyor çocuklar
Valla helal olsun.Ben oğlumu 38 ay emzirdim.
Hayir canim normal degil yedi biseyden alerjik reaksiyon veriyo olabilir. Sindiremiyor olabilir, laktoz gibi mesela...Sanırım en sağlıklı sonucu o söyler ama ben hep bağırsakları anca alışoyır demiştim çünkü ek gıdaya geçişte gittiğimizde hem kan değerleri normaldi hemde doktor bağırsaklarında ve Kakasında farklılık olacağını normal olduğunu söylemişti ama bu kadarı normal mi sorusuna siz deneyimli annelerden fikir almak istedim.
Peki , ne diyeyim siz bilirsinizBebeklerin ve yetiskinlerin referanslarına gore degerlendirildiginde bir problem olmuyor.
MerhabaAslında gazı kendisi çıkardığı için çıkarması için gece yatarken ayaklarını karnına çekme tarzı bir gaz çıkarma masajı dışında pek birşey yapmadım. Ek gıda da patates, havuç, tavuk, pirinç, kabak denedim birde pirinç unuyla mama verdim acaba onlardan birimi bu kadar gaza neden oluyorm
Bende bunu deneyeceğimBenim de bebeğim 7 aylık oldu devam sütüyle başladı bizim de gece sancilarimiz attığım kaşık sayısını azaltiyorum
Ben tercih meselesi olduğunu düşünmüyorum Dünya pediatri akademisi gibi bir çok akademinin görüşleri alınıyor insanlar bunun üzerinde araştırma yapıyor. Tabi ki her bebek kendine özeldir ,fakat bazı bilgiler kalıplaşmıştirTercih meselesi, katilmiyorum.bana gec baslayan birini getirinn kiyaslayalim. Yok ki. 4 aylikken baslayan da var. Neymis cignemeyi ogreniyormus...
Ay gercekmiBen oğlumu 38 ay emzirdim.
Ozaman ihmal etmeyimHayir canim normal degil yedi biseyden alerjik reaksiyon veriyo olabilir. Sindiremiyor olabilir, laktoz gibi mesela...
Gaz sorunu 4aydan sonra kalkiyo genelde
Canım pirinç unu cok vitaminsiz bişey hic denememenı tavsiye ederim . Her yemegıne zeytinyagu koy . Birde hangi mamayı kullanıyorsunMerhaba
Pirinç unlu mamayı nasıl yapıyorsunuz?
Devam sütü ile pirinç ununu karıştırıyorumMerhaba
Pirinç unlu mamayı nasıl yapıyorsunuz?
Yine sutunun sihirli oldugunu dusunen bir anneMesela nedir anne sütünden alamadığı ama ek gidadan aldığı ne olabilir???
Yok yaa daha nelerSadece anne sütü değil dimi
6. Aydan sonra bebekler artık daha çok fiziksel çaba sarfediyorlar yoruluyorlar sadece anne sütü yetmez sütünüz azaldigi için değil bebege yetmediği için kadı gıdalara başlanırSadece anne sütü değil dimi
Hangi mamayı kullanıyorsunuzDevam sütü ile pirinç ununu karıştırıyorum
Humana kullanıyorum şimdi devam sütüne geçtik. Pirinç ununu doktor tavsiyesi ile başlamıştım uyumu kolay olsun diye ama sanırım azaltmakta fayda varCanım pirinç unu cok vitaminsiz bişey hic denememenı tavsiye ederim . Her yemegıne zeytinyagu koy . Birde hangi mamayı kullanıyorsun
Bebekler 6. Aydan sonra anne sütüyle doymaz . Fiziksel hareketleri artar dolayısıyla açlık da artar , anneyiz Hollanda ineği değilYine sutunun sihirli oldugunu dusunen bir anne
2 yaşından sonra çalışmaya başladığım için bunalmıyordum. Evde olsaydım dayanamazdım. İşten gelince özlüyordu beni kıyamadım. Zaten akşamdan akşama emiyorduAy gercekmi
Ben 15 aydayim gece birakmaya calisiyorum yeminlen mememden tiksindim
Az önce6. Aydan sonra bebekler artık daha çok fiziksel çaba sarfediyorlar yoruluyorlar sadece anne sütü yetmez sütünüz azaldigi için değil bebege yetmediği için kadı gıdalara başlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?