Bebekte gaz

Hayir canim normal degil yedi biseyden alerjik reaksiyon veriyo olabilir. Sindiremiyor olabilir, laktoz gibi mesela...
Gaz sorunu 4aydan sonra kalkiyo genelde

Merhaba
Pirinç unlu mamayı nasıl yapıyorsunuz?

Tercih meselesi, katilmiyorum.bana gec baslayan birini getirinn kiyaslayalim. Yok ki. 4 aylikken baslayan da var. Neymis cignemeyi ogreniyormus...
Ben tercih meselesi olduğunu düşünmüyorum Dünya pediatri akademisi gibi bir çok akademinin görüşleri alınıyor insanlar bunun üzerinde araştırma yapıyor. Tabi ki her bebek kendine özeldir ,fakat bazı bilgiler kalıplaşmıştir

Canım pirinç unu cok vitaminsiz bişey hic denememenı tavsiye ederim . Her yemegıne zeytinyagu koy . Birde hangi mamayı kullanıyorsun
Humana kullanıyorum şimdi devam sütüne geçtik. Pirinç ununu doktor tavsiyesi ile başlamıştım uyumu kolay olsun diye ama sanırım azaltmakta fayda var

Ay gercekmi
Ben 15 aydayim gece birakmaya calisiyorum yeminlen mememden tiksindim
2 yaşından sonra çalışmaya başladığım için bunalmıyordum. Evde olsaydım dayanamazdım. İşten gelince özlüyordu beni kıyamadım. Zaten akşamdan akşama emiyordu

6. Aydan sonra bebekler artık daha çok fiziksel çaba sarfediyorlar yoruluyorlar sadece anne sütü yetmez sütünüz azaldigi için değil bebege yetmediği için kadı gıdalara başlanır
Az önce Ahtapot Anne nın yorumu üzerine olunca bir an ek gıdaya geçmeden emzirdiğini sandım C Calcifer in onun için sordum. Sağlıklı olsunlar da inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…