Bebekte gelişim geriliği

kaslan123

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
6
4
16
26
Arkadaşlar 35+6 hamileyken doktor bebekte gelişme geriliği ve amniyon sıvısı azlığı olduğunu ve Suni sancı ile doğum Başlamasını önerdi ben de kabul etmedim acaba bi sorun olur mu bu durumu yaşayan varmı acaba

Benim de 35. Haftadan sonra gelişim geriliği seyredildi. Ve fark haftalar geçtikçe arttı 3 haftaya kadar çıktı. 38+1 de sezaryen doğum yaptım. 47 cm 2750 kg ufacık bi oğlum oldu, kordon olması gerekenden 2 kat uzunmuş ve kordonda 2 tane düğüm varmış, doğumda anlaşıldı. Çok şükür şimdi 2.5 yaşında sağlıklı, yaşıtlarıyla orantılı büyüme değerlerine sahip.

Dr a sorsaydiniz keşke. Benimki daha küçüktü, bu durumlarda anne karnında kalp atımı bozulabiliyor. Beni hastaneye yatırıp sürekli nst ile kontrol etmişlerdi kalp atışlarını.

Benim de 35. Haftadan sonra gelişim geriliği seyredildi. Ve fark haftalar geçtikçe arttı 3 haftaya kadar çıktı. 38+1 de sezaryen doğum yaptım. 47 cm 2750 kg ufacık bi oğlum oldu, kordon olması gerekenden 2 kat uzunmuş ve kordonda 2 tane düğüm varmış, doğumda anlaşıldı. Çok şükür şimdi 2.5 yaşında sağlıklı, yaşıtlarıyla orantılı büyüme değerlerine sahip.
Cevapladığınız için teşekkürler öncelikle
Ben beklemeyi tercih ettim bebeğim 39+2 de normal doğdu hiç bi sıkıntısı olmadı çok şükür sağlıklı ve 48 günlük şu an

Back
X