Bebekte kalp durması

Ucanfincanlar

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2023
35
13
3
28
Kızlar selam
Benim ilk hamileliğim ve çok acemi olduğum için sürekli bebeğe bir şey olmuş gibi hissediyorum. Henüz 13 haftalık bu çarşamba da doktor kontrolüm var aslında. Ama normalde her uyandığımda en az 1 saat bulantım ile uğraşıyordum. Fakat 2 gündür bulantım yok ve göğüslerimde ki acı gitti. Daha önce de çok bulantım var diye korkup doktora gitmiştim şimdi bulantım yok diye şikayet edip durduk yere kimseyi korkutmak istemem ama 13. Haftalarda başına bu tarz bir şey gelen var mı sizce çarşambayı beklemeden gitmelimiyim

Bende 9 haftalik hamileym ayni knudan muzdaribim suan mide bulantim yok ve karnimda farkli bir agri var korkmuyor deilim

Hamileligin her hafta sureci degisir kisiden kisiye de degisir midesi bulanmayan birinin bir kac hafta sonra mide bulantilari baslar agrisi olanin bi sure sonra gcer hamilelik boyunca devam etmiyo asermede oyle belli haftalarda aserip sonra gecebiliyo

Merhaba bende 7. Haftanin icindeyim ilk hamilelikte düşük oldu. Simdide 5 gundur yogun bulantim bugun kesildi ve kasik agrilarim cok azaldi cuma dra gidecegim bende korkuyorum ayni seyi tekrar yasamaktan.

Merhaba. Sabah bulantıları hemen hemen 16. hafta civarı son buluyor. Bende aynı şeyleri yaşadım. İlk zamanlar her sabah kalkınca kesin kusardım 4. aydan itibaren önce hafta da 3 olmaya başladı sonra iki sonra nadiren kusma oldu ve kesildi. Bence normal bir durum. Allah korusun bebeğe bişey olmuş olsa kanama vs. yaşarsınız diye düşünüyorum.

Umarım öyledir ben de öyle ümit ediyorum. Kanama olmadan kalp atışı durması biraz sık rastlanan bi durummuş galiba okuduğum kadarıyla bu biraz korkutuyor

Merhaba bende 7. Haftanin icindeyim ilk hamilelikte düşük oldu. Simdide 5 gundur yogun bulantim bugun kesildi ve kasik agrilarim cok azaldi cuma dra gidecegim bende korkuyorum ayni seyi tekrar yasamaktan.
Allah korusun ya umarım sağlıklı bir şekilde siz de kucağınıza alırsınız

İnşallah öyledir bu değişiklikler çok tedirgin edici

3 ayın dolunca o mide bulantısı aniden kesiliyor. Benimde öyle olmuştu çok korkmuştum acaba bir sıkıntı mı oldu diye çünkü hiçbir şey hissetmiyordum. Çok şükür şimdi minnok şimdi 1 yaşında:) artık bulantı da geçtiğine göre hamileliğin tadını çıkarma vakti bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…