Merabalar,kızım su an 2 aylık hıcbır sıkıntısı yok.sizde canınızı sıkmayın.benim hamileliğim düşünmekten hiç ıyı gecmedi.doktorlar herseyi soyluyolar.bi sıkıntı olursa siz soylememiştiniz demeyelim diye.ölçüm ne kadar cıktı sizinCanim nolur bana umut ol. Ayni durum bizde de var her seyi normal ikili dortlu test normal. 22.hafta ayrintili ultrasonda yalnizca nukal fold artisi var prena test yaptirdik sonuclari bekliyoruz.ama zaman gecmiyor.
Merabalar,kızım su an 2 aylık hıcbır sıkıntısı yok.sizde canınızı sıkmayın.benim hamileliğim düşünmekten hiç ıyı gecmedi.doktorlar herseyi soyluyolar.bi sıkıntı olursa siz soylememiştiniz demeyelim diye.ölçüm ne kadar canim bir gun arayla bir dr. 7mm bir dr. 8.6 mm olctu.hayir anlamadigim 12+5 gun olcumum 2 mm. 2li 4 lu testler normal. Canim cok sıkkin.carsamba aksami testler cikacakmis bekliyoruz nolur dua edin bana.
Sizin doktor da amniyosentez önerdi mı yada yaptırdınız miMerhaba arkadaşlar Dr önerisiyle cuma günü ikinci düzey ultrason cektirdik nukal fold 6.2 çıktı perinatolojiye gönderdi bugün gittim ve nukal fold 7 mm çıktı bağırsaklarında parlaklık çıktı kızım26 haftalık olması gerekirken 23 haftalık görünüyor ultrasonda nukal fold yüksek çıkıp doğum yapanlar var mı lütfen yazın çok endişeli yım
Sanırım doğum yapmissinizdir ve inşallah çocuğunuz sağlıklıdır bilgi verebilir misinizKızlar Merhaba Aynı sorun bende de oldu. 22 haftada ayrıntılı ultrason çekildi , bebeğin herşeyi normal şükürler olsun. ense kalınlığı kağıtta nukal fold yazıyor 5.3mm bana da yazın birşeyler lütfen sinir 6mm mi
Şu anda genetiğe gitmemi istedi yarın eşimle beraber oraya gitcez umarım güzel haberler alırız bizde sizdeSizin doktor da amniyosentez önerdi mı yada yaptırdınız mi
Amniyosentezde risk var diyorlar Dr istesede şu anki düşüncem yapmama yönünde bebeğimi bu riske atmayi dusunmuyorumŞu anda genetiğe gitmemi istedi yarın eşimle beraber oraya gitcez umarım güzel haberler alırız bizde sizde
Ben ikili test yaptım hiçbir sorun çıkmadı adet tarihine göre 26 haftalık olması gereken bebeğim 23 hafta olunca Dr ikinci düzey istedi ins dediğiniz gibidir hiçbir sıkıntı çıkmaz canım hiçbirimiz de rabbim kimseyi evladiyla sınamasın insBen ikili ve üçlü test yaptirmamistim 4 lu test yaptirmistim onda da herhangi bir problem yoktu detaylı ultrason a da girmem bi sorun olduğundan değilde kalbini falan bi kontrol ettirelim demişti doktorum şükür kalbinde yada başka bir organda herhangi bir sıkıntı çıkmadı ama nukal fold dedikleri ense derisi kalınlığı fazla çıktı nette çok bakıyorum bazıları 23.hafta da ense kalınlığı olculmez diye yazmışlar umarım onlar haklı çıkar da bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli dogarlar
Amin inş bana Dr tan olarak açıklamadı sadece küçük belirtiler dedi ve down sendromlu olanların burun kemiği yokmuş az önce sonuclarima baktım ve burun kemiği var Allah'a şükür ins hiçbir sorun yaşamadan hepimizde bebeğimizi alırız kucagimizaAmin inşallah ilk duyduğumda yaşadığım korku gerçekten çok fenaydi sonra çevremdeki arkadaşlar saolsun biraz rahatlattı cuma günü başka bir doktora daha muayene olucam inşallah bir şey yok derde daha da rahatlarim Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?