Bebekte ödem ve cvs yaptıran varmı

Merhaba.. Bizim kayboldu cok sukur ama bmm yavrum down sndromlu.. Ve omfolsl var yani bagirsaklari disinda dogcak ben hrsye ragmen vazgecmedm kuzumdn onumzdeki yollar dha uzun ve zor ama hersy allah dan
Canim çok sevindim geçmesine herşey Allahtan ıyiki vazgeçmedin bebeğinden Allah büyük bi bakmışsın sağlıklı doğmuş her şekilde o senin canın Allah yardımcın olsun.

Merhaba.. Bizim kayboldu cok sukur ama bmm yavrum down sndromlu.. Ve omfolsl var yani bagirsaklari disinda dogcak ben hrsye ragmen vazgecmedm kuzumdn onumzdeki yollar dha uzun ve zor ama hersy allah dan
Merhaba kusura bakmayın bende birşey merak ettim.şimdi down sendromunu araştırınca bazı etkenlerin sebep olduğunu öğrendim.bende şuan hamileyim ve sürpriz bi gebelik oldu.haliyle ben bu dönemde bol bol sigara kullandım.hamileliği öğrenince bıraktım.ayrıca hamileliği öğrenmeden 15 gün önce röntgene girdim.acaba benim bebeğimde risk altında olabilir mi? Rabbim herkese sağlıklı evlatlar versin.bebeğinizden vazgeçmemekle iyi yapmışsınız.bağırsak içim doğunca tedavisi var diymi

Valla canım neler neler var, hiç dikkat etmeyen bilmeden alkol kullanan, doğum kontrol hapı içen daha bir sürü şey ama allahtan herşey bebek doğacaksa sağlıklı olacaksa oluyor.. Ya da benim gibi.. Sigara da içmiyorum zaten emziriyordum yediğime içtiğime dikkat ediyordum ama olcağı varmış demek ki. Tamamen kromozomal veya enfeksiyonla ilgiliymiş.. Benim tırnağım batıyor orda biraz iltihap var 2 aydır falan o mu sebep oldu acaba bilemiyorum.. Korkma kötü şeyler de düşünme, ben hala bir umut deyip dua ediyorum

Haklısın canım ama işte insanoğlu,hep acaba şöyle olsa daha mı iyi olurdu böyleyse daha mı iyi olurdu diye bi şekilde kendini suçluyor inşallah bebeğin sapasağlıklı doğar.herkesin bebeği sapasağlıklı doğar inşallah.radyasyonda sebep diyorlar ama bilmiyorum.yaş etkenine inanmıyorum.hani 40 yaş üstü gebeler risk altında diyorlar ama alakası yok.hep genç anne olanların oluyor nedense.nasip kısmet tabi.Allah herkese sağlıklı evlatlar versin

Yani işte hiç belli olmuyor, yaş sadece bi riak faktörü tabi ama dediğim gibi olcağı varsa oluyor önğne geçemiyor insan.. Sen de gönlünü ferah tut boşa stres yapma. Amin canım hepimize sağlıklı evlatlar versin rabbim

Merhaba valla bnm doktorum bi hastasina uc.kez ust uste rontgen cktirmdk ce sorun yok dmisti ki sigara hamilikte icn cok sn ultrason bulgularina dikkat et en onemli sy o bnm bastan bri hp skntılydi ama bn rabbimn vrdigi cani alamazdm bagirsaklari da dogunca ameliyat olcak ama uzun bi surec

Canim çok sevindim geçmesine herşey Allahtan ıyiki vazgeçmedin bebeğinden Allah büyük bi bakmışsın sağlıklı doğmuş her şekilde o senin canın Allah yardımcın olsun.
Aminn insallah canim bnm. Siz kac haftaliksiniz suan ve son durum ne

Kıyamam kuzum allahım inşallah sağlık verir yavruna herşey güzek olur meleğin için.. Ne kadarlık oldun şuan..
Aminn insallah.. Suan 24 haftaligiz basindan brii uc aylikkn basladi skntilarmz biri bitiyo biri basliyo onu kabullnyom bu sfr baska bisy cikiyo pskolojim alt ust

Canım allah yar ve yardımcınız olsun

Merhabalar
Aslinda Cvs basligini gordugun icin buraya yazmak istedim. İleri yas gebeligi yasiyorum. Bir kac hafta kadar once ikili test sonucun, ultrason sonuclari iyi olmasina karsin , yuksek risk cikti.. tesadufen hamilelik surecimi yoneten doktor perinatolog oldugu icin hemen herhangi bir yabanci testten ziyade cvs onerdi. Nerdeyse ayni gundede islem gerceklestirildi.. islem ile ilgili sonuclari beklerken cok okudugum icin yasadiklarimi paylasmak istedim.. operasyon oldukca kolay.. hatta ertesi gun tatile gidip, yuzdum bile. Hayatimi etkileyecek hic bir sey yasamadim... Aslinda 24 saat icerisinde sonuclar cikacakti. Ancak maalesef yeterli doku olmadigindan, kultur sonuclarini beklemeye basladik. Bu da, ölüm gibi gecen 2 haftalik bir sure..
Gec olsun guc olmasin derken maalesef sonuc olumsuz oldu.. Bebek down sendromlu...
Herkes icin zor bir karar biliyorum ama ben en basindan beri, bu kadar gec anne olurken, bensiz buyumesi ihtimali cok artan bir cocugun sagliksiz dunyaya getirmeme konusunda cok kararli idim.. esim de oyle.. simdi bir ilac ile bebegin 14. Hafta olmasi itibari ile dusurulmesi saglanacak..
Tavsiye vermek asla haddime degil.. ama yazilanlarin aksine testler, ileride yasayacaklarimizin etkisini azaltan seyler.. Lutfen hurafelere kulak asmayin.. Her sey Allah’tan.. ama tibbi kullanma kismini es gecmemek lazim. Baskasinin teyzeninin oglunun cikan kotu sonuclara ragmen saglikli dogmus olmasi vs benim umudumu cok pozitif etkilerken, su anda yasadigim hayal kirikliginin da artmasina neden oldu... Herkese sevgiler

merhaba bende hamile olduğumu bilmeden röntgen çekildim önce test yaptık negatifti daha sonra hamile olduğumu öğrendim siz sorun yaşadınız mı

Bende sıze katılıyorum benımde bebegımde ense kalınlığı var cvs yaptrdım sonucları beklıyorum buyuk olasılkla kotu gelecek bılıyorum ama bana bırsey olsa ona kım bakacak nasıl yasaycak hep bunları dusunuyorum ınsalalh hepımız ıcın hayırlısı olur dusmanımın basına vermesın bu durumu kabullenmek cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…