Bebekte ödem ve ense kalınlığı

cokbilennur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2021
381
145
33
38
11 haftalık hamileyim.normalde kontrol günlerini iple çekiyorum bebeğimi 10-15dk olsa da göreceğim için. Dün de aynı heycanla gittim ama doktor sorun olduğunu söylede. ense kalınlığı çok yüksek, vücudunun her yerinde ödem var dedi, kan tahlili istedi. Görünüşe göre çok da tahlil isteyeceğim dedi. inanın şok oldum. Ağlamaktan gözlerim şişti. dün bütün gün stelerde bu konuyu araştırdım. Sorum şu nt si 6.1 ve daha yüksek çıkan anne adaylarından zamanla gerileme olan var mi? bebeğinizdeki ödem geçti mi?

Geçmiş olsun bilgim yok yukarida kalsın. Baska doktora da gidin. Size ödem neden olur, sonucu nedir anlatmadı mi?

çok sağolun. hiçbir şey demedi.dünden beri kendimi suçluyorum. dikkat etmedim mi, sağlıklı beslenmedim mi?
Öyle düşünmeyin , ben carsamba günü kürtaj oldum.11 haftalik olacaktım. Böyle düşündüm acaba yanlış biseyler mi yaptım diye ama alakası yok. Durun bakalim baska doktotara gidin. Ben ilk defa dudyum anne karnındaki bebekte ödem olacağını inşallah yanlışlık vardır. Düzelir durumdur siz uzmeyin kendinizi sizin yanlis yaptığınız birşey yok.

çok sağolun. hiçbir şey demedi.dünden beri kendimi suçluyorum. dikkat etmedim mi, sağlıklı beslenmedim mi?
Bu söylediklerinizle alakalı bir durum değil. Kendinizi suçlamayın, tam tersine içinizi ferah tutun stres yapmayın. Başka bir doktora daha görünseniz iyi olur

Ayrıntılı ultrasona girin bildiğim kadarıyla bu haftalarda yapılanı da var hepsine gireceğim.

geçmiş olsun size de, üzüldüm. siz iyi misiniz, toparlana bildiniz mi az da olsa ? benim de çevremde de yok, hiç duymadım ben de.İnşaAllah dediğiniz gibi yanlışlık vardır

Belki genetik bir sorun olabilir başka görüşler de alın tabi ki. Amniyosentez ya da ileri düzey genetik testler önerilecektir. Ikili tarama için mi kan aldı acaba?

Çok geçmiş olsun başka doktorlardan görünün haftanız geçmeden genetik testi sorun. Umarım herşey yoluna girer.

geçmiş olsun size de, üzüldüm. siz iyi misiniz, toparlana bildiniz mi az da olsa ? benim de çevremde de yok, hiç duymadım ben de.İnşaAllah dediğiniz gibi yanlışlık vardır
Teşekkür ederim iyi yani insan alışıyor. Allah herkesi beterinden korusun. sizde üzülmeyin inşallah herşey güzel olur

Belki genetik bir sorun olabilir başka görüşler de alın tabi ki. Amniyosentez ya da ileri düzey genetik testler önerilecektir. Ikili tarama için mi kan aldı acaba?
bi kağıdın üzerine bebeğin çıkan sonucunu yazdı. genetik test için kan vericeksin biz sonuç çıkonca arayacağız dedi, bu kadar başka hiçbir şey demedi.

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin sabrını versin
Benim bebeğimde de 11+0 da ense kalınlığı 4mm çıktı beyninde ödem var denildi 11+4 te perinatoloğa gittim ödem heryere yayılmıştı beyninde karnında ensesinde
Ense kalınlığıda 4.7 mm çıkmıştı kalbin sol kapakçığında sorun var dedi kanı pompalarken kanın bir miktarı geri basıyormuş Rabbime sığındım en güzelini en hayırlısını nasip etsin bizlere
Son durumunuz nedir merak ettim

Canım benim, bu mesajını gördüm ve çok üzüldüm. İçini ferah tut. Rabbim sağlık versin inşallah, dua edeceğim senin için. Güzel haberler alırsın umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…