Öncelikle merhabalar kızlar yeni üye oldum 18 aylık bebeğim var 2 ay önce perinal apse ameliyatı olduk doktor tekrardan cerrahi müdahale dedi kesi hala kapanmadı ve iltihap akmaya devam ediyor aynı durumu yaşıyıyan varmı
Merhabalar benim oğlum da maalesef 40 günlükken perianal apse ameliyatı oldu 10 gün kadar hastanede kaldık ama çıktığımız da kesi yeri kapanmıştı neden kapanmamış doktr bişey demedi mi
Merhabalar benim oğlum da maalesef 40 günlükken perianal apse ameliyatı oldu 10 gün kadar hastanede kaldık ama çıktığımız da kesi yeri kapanmıştı neden kapanmamış doktr bişey demedi mi
Oğlunuza geçmiş olsun inş tekrar etmez
Doktarara her ay kontrole gidiyoruz yaranın içten dışa kapanması gerektiğini söylüyor bizimki yanlardan kapanmış orta delik kalmış ordan iltahap akmaya devam ediyor
Oğlunuza geçmiş olsun inş tekrar etmez
Doktarara her ay kontrole gidiyoruz yaranın içten dışa kapanması gerektiğini söylüyor bizimki yanlardan kapanmış orta delik kalmış ordan iltahap akmaya devam ediyor
Oğlum 40 günlüktü oldu şu an 7 yaşında tekrar etmedi çok şükür
Umarım sizin bebeğnizki de geçer bi an önce
Peki neden kaynaklı olmuş bu apse sebebini öğrenebildiniz mi^
Bizde de öyle çıkmıştı sonuç ama kullandığım bezle alakalı olduğunu düşündüm ve bezini değiştirdim daha hastanedeyken gerçekten de kolay iyileşti ve bi daha tekrarlamadı...tabi izi hala duruyo o ayrı mesele
Umarım sizin bebişiniz de bi an önce atlatır..
Bizde de öyle çıkmıştı sonuç ama kullandığım bezle alakalı olduğunu düşündüm ve bezini değiştirdim daha hastanedeyken gerçekten de kolay iyileşti ve bi daha tekrarlamadı...tabi izi hala duruyo o ayrı mesele
Umarım sizin bebişiniz de bi an önce atlatır..
Şu anda iyi çok şükür inanılmaz ama poposundan çekirdek kabuğu çıktı apsenin sebebi oymuş ikinci kere ameliyat olucaktı çekirdek kabuğu kendiliğinden deriyi delip çıkınca ikinci ameliyata gerek kalmadan düzeldi
Şu anda iyi çok şükür inanılmaz ama poposundan çekirdek kabuğu çıktı apsenin sebebi oymuş ikinci kere ameliyat olucaktı çekirdek kabuğu kendiliğinden deriyi delip çıkınca ikinci ameliyata gerek kalmadan düzeldi
Bebekken yerde bulduğu çekirdek kabuğunu yutmus oda makara yakın biyerden bağırsağı delip popusuna geçmiş ultrasonda görünmedi 16 aylıkken olduğu ameliyattada doktor farketmedi daha sonra popoosunda içeriden dışarıya doğru bi iğne ucu gibi sertlik hissettik ilk başta doktorla konuştuğumuzda apsenin antibiyotik ten dolayı sertleşmiş olabileceğini söyledi daha sonra çekirdek kabuğunun ucu deriyi delip dışarı çıkınca uykusunda çektik çıktı yaklaşık bir buçuk yıl içeride kalmış kabuk ikinci ameliyatı olmasına gerek kalmadı çok şükür