Bebekte reflüü

Deniz1esin

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2024
235
94
18
30
Arkadaşlar bebeğim 1 aylık kusma hıçkırık var tabi bunlar normal karşılanıyor ama sürekli boğazına geliyor süt uykuda bile rahat değil uyutuyorum hemen uykusu bölünüyor sürekli boğazına geldiği için . Reflü yatağı var onda yatıyor ama aynı sonuç kucağımda uyuyor bide sürekli gece bile yatıramıyorum her yerim tutuldu resmen. Deliksiz uyku çekemiyor 5 dakika da bir huzursuzlanıyor reflüden dolayı. Doktora söyledik bebeklerde oluyor reflü yatağı iyi gelir zamanla dedi ama beni ve bebdğimi bu durum çok rahatsız diyor öneriniz var mı

Aynı durumdayım. Reflü yatağına uykuya dalınca koyamıyorum uyanıyor yanımda yatınca da kusuyor. Sütüm tazyikli geldiği için fazla geliyor hem genzine kaçıyor hem fazlasını kusuyor. Gündüz o ilk sütü sağıyorum ki emerken tıkanmasın ama gece zor oluyor. Bir de gazını mutlaka çıkarmak gerekiyor ama gece emerek uyumayı sevdiği için kaldırıp omzuma koyunca uykusu bölündüğü için mızıldanıyor. Birkaç ay sonra geçer diye düşünüyorum.

Aynıyız resmen inşallah zamanla geçer ve düzene girer

Bende bebeğimde reflüden şüpheleniyorum ama tam teşhis koyamıyorum çünkü bebeğim çok gazlı gazından uyumuyor sürekli ıkınıyor

Doktorunuz yatak önerisi dışında şurup felan verdi mi? Ya da reflü maması.Beniö bebeğimde de reflü vardı.Hem şurup verdi kusmaları azaltmak hem de midesini rahatlatmak için.Mama kullanıyorsanız reflü maması kullanmanız gerekiyor.Anne sütü alıyorsa bebelac thickener vermişti doktorum.Anne sütünün kıvamı ince olduğu için hemen çıkartıyor bebekler.Thickner kıvam arttırıcı emzirdikten hemensonra veriliyor ki bebek kusmasın.Eğer devam ediyorsa doktorunuza bi sorun .

emzirme sonrası en az 20 dk dik tutun bebeğinizi ve sırtını okşayın gece bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…