• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim uyumuyor yardım :((

sheismaya

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.635
Puanlar
83
Öncelikle iyi geceler. 16 aylık bir bebem var gündüz 1 saat anca uyuyor gece de asla yatıramıyorum 12 den aşağı. Ya gerçekten aşırı bunalmış durumdayım artık. Sabaha kadar deliksiz uyumuyor defalarca kalkıyor gece uykum zaten yok. Uykuya geçişler deseniz o kadar zor ki sürekli yataktan kalkıp kaçıyor. Gün içerisinde deseniz hiç kendime vakit ayıramıyorum sürekli benle oynamak istiyor. Telefonu bile elime alamıyorum beni ısırıyor. Ne eşimle aramda bişey kaldı ne kendime kişisel bir zamanım. 24 saatimi sadece anne olarak geçiriyorum ve aşırı derecede bana yapışık ve sürekli mızıklanıyor. Acaba bir yeri mi ağrıyor diye ağrı kesici de verdim bir kaç kere ama çözüm olmadı. Benim gibi bir anne var mı acaba çözüm bulabildi mi? Uyku eğitimi demeyin lütfen kirada oturuyorum tek kişi çalışıyor ve uyku eğitimleri aşırı derecede pahalı öyle bir bütçemiz yok.

Öncelikle iyi geceler. 16 aylık bir bebem var gündüz 1 saat anca uyuyor gece de asla yatıramıyorum 12 den aşağı. Ya gerçekten aşırı bunalmış durumdayım artık. Sabaha kadar deliksiz uyumuyor defalarca kalkıyor gece uykum zaten yok. Uykuya geçişler deseniz o kadar zor ki sürekli yataktan kalkıp kaçıyor. Gün içerisinde deseniz hiç kendime vakit ayıramıyorum sürekli benle oynamak istiyor. Telefonu bile elime alamıyorum beni ısırıyor. Ne eşimle aramda bişey kaldı ne kendime kişisel bir zamanım. 24 saatimi sadece anne olarak geçiriyorum ve aşırı derecede bana yapışık ve sürekli mızıklanıyor. Acaba bir yeri mi ağrıyor diye ağrı kesici de verdim bir kaç kere ama çözüm olmadı. Benim gibi bir anne var mı acaba çözüm bulabildi mi? Uyku eğitimi demeyin lütfen kirada oturuyorum tek kişi çalışıyor ve uyku eğitimleri aşırı derecede pahalı öyle bir bütçemiz yok.
Benim bebeğimde 16 ve 18 aylıkken bu dönemlerden geçti sonra kendiliginden düzene girdi . 20. Ayda tekrar başladı buda geçicek . 16 ve 20. Ayda bu süreçten geçen anneler buraya konu açarlardı. Geçici bir süreç üzülmeyin.

Merhabalar, zor zamanlar, bazen çocukların uyku düzeni sapıtıyor, umarım daha fazla uzamadan düzelir, karnı tok, gazı çıkmış oluyor değil mi, yatağının ısısı da önemli, uykudan önce bir duşta aldırabilirsiniz, sizle de mi uyumuyor aynı yatakta? Yan yatırıp kolunun ve bacaklarının arasına yastık koyup tıpışlayarak uyutmayı da deneyebiliesiniz.

14 aylık bebem, çoğu gece aynı durumdayım 🥲

Back
X