- 24 Haziran 2016
- 11
- 10
- 8
- 38
- Konu Sahibi evdeki ses
Merhaba,ben de öğretmenim. Şuan bebeğim yok ama düşünebilirim yeni şehrime yerleşince. En korktuğum olay bu bakıcı işi. Annem gelebilir ama kreş yaşına kadar olur mu bilemiyorum. Neredeyse doğurmayacağım bu bakım olayı yüzünden. Her iş yerinde kreş olsa keşke ne güzel olurdu. Hep ilgilenirdim böylece. Yalnız ben bir yere takıldım :konuyu açan arkadaş mecburiyetler demiş işe başlama durumu için. Bebek olunca işe bu şekilde mi bakılıyor? Çalışmak üretmek ve kendine yetmek duygusu çok önemli benim için. Bebek doğurup ömür boyu bakarsam ben kendim için ne yapmış olacağım? Allahın izniyle zaten büyüyüp kendi yoluna gidecek. O gün geldiğinde sadece çocuğum için yaşarsam ondan ömür boyu bir şeyler beklerim bence. Hatta evlendikten sonra çocuklarına rahat vermeme durumunun bu adanmışlık duygusu yüzünden olduğunu düşünüyorum. Benimle aynı şekilde düşünen var mı merak ediyorum. (Şuan anne olmadığım için anlamadığımı söyleyen olacaktır ama benim aradığım örnek hem bebeğine en güzel şekilde bakabilen hem de kendine ve eşine üretim yapabilen kadınlardır.Yüksek lisans yapmak da istiyorum çünkü.Cesarete ihtiyacım var. Rabbim nasip ederse iki bebek istiyorum eşim bir :))