boğazınıza dizilen lokmalar
uyandığınızda dayak yemiş gibi (ki uyuyabilireniz) kalkmalar
kezban gibi uzamış boya beni kes beni diye yalvaran saçlar
önceden itinayla yapılan bakımların çık geride kaldığı manikürsüz eller 2 haftadır alınmayı bekleyen kaş ve bıyıklar
keyifle banyo yapmalar
kocacıkla fingirdemeler
arkadaşlarla o kafe beim bu kafe senin gezmeler
kulağında mp3 kolunda çanta çık yola
deli gibi alışveriş yapmalar
gardolabını açıp istediğini giymeler sadece hatırlamakta zorluk çektiğin anılar olarak kalıyo
bunun gibi bir çok ama bir çok şeyden mahrum kalıyosun
AMAAA oturma odamda çekyatları kayınvalideme veripte bebişime oda yaptığım gün artık dahada çok varlığı hissettiriyodu kendini bu herşeye değerdi
HELE şimdi yavrum benimle ve odasına girdiğimde duvarlarına kadar sinen o mis kokuu işte ben o odanın kokusunu hiç bi rahata değişmem
:ecrin_bebek:boğazınıza dizilen lokmalar
uyandığınızda dayak yemiş gibi (ki uyuyabilireniz) kalkmak
önceden itinayla yapılan bakımların çook geride kaldığı manikürsüz eller 2 haftadır alınmayı bekleyen kaş ve bıyıklar
keyifle banyo yapmak
kocacıkla fingirdemek
arkadaşlarla o kafe benim bu kafe senin gezmek
deli gibi alışveriş yapmak
gardolabını açıp istediğini giymek sadece hatırlamakta zorluk çektiğin anılar olarak kalıyo
AMAAA oturma odamdaki çekyatları kayınvalideme veripte bebişime oda yaptığımda dahada varlığı hissettirdi kendini kuzum bu herşeye değerdi
HELE şimdi yavrum benimle ve odasına girdiğimde duvarlarına kadar sinen o mis kokuu işte ben o odanın kokusunu hiç bi keyife değişmem
:ecrin_bebek:
çok güzel tarif etmişsin cnm..duygularını...rahme düştüğü zaman bile dış dünyayla seni ayıran ama iç dünyanda bir genişleme bilinmez sadece senin bildiğin bi dünya..opuyorumnanaktan
boğazınıza dizilen lokmalar
uyandığınızda dayak yemiş gibi (ki uyuyabilireniz) kalkmalar
önceden itinayla yapılan bakımların çık geride kaldığı manikürsüz eller 2 haftadır alınmayı bekleyen kaş ve bıyıklar
keyifle banyo yapmalar
kocacıkla fingirdemeler
arkadaşlarla o kafe beim bu kafe senin gezmeler
deli gibi alışveriş yapmalar
gardolabını açıp istediğini giymeler sadece hatırlamakta zorluk çektiğin anılar olarak kalıyo
AMAAA oturma odamda çekyatları kayınvalideme veripte bebişime oda yaptığım gün artık dahada çok varlığı hissettiriyodu kendini bu herşeye değerdi
HELE şimdi yavrum benimle ve odasına girdiğimde duvarlarına kadar sinen o mis kokuu işte ben o odanın kokusunu hiç bi rahata değişmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?