Kuzenimin tanıştırdığı kişi

Kızlar selam. İki hafta önce tatildeyken sevdiğim bi halam aradı. Kuzenimin çocukluk arkadaşı varmış benden bir yaş küçük, işi gücü gayet yerinde biriymiş. Ama kendisi bir sene evli kalıp boşanmış (benim düzgün bi ilişkim bile olmadı). Boşanma sebebi de sanırım cocuk aile kurmak istiyormuş kız ise biraz bağımsız biriymiş bebek istememiş tek celsede bosanmislar.

Neyse ben çarşamba günü döndüm akşamına da kuzenim aradı cuma müsaitsen üçümüz bi buluşalım diye. Cuma akşamı buluştuk. Gayet hoş efendi biriydi. Çok iyi yerlerde okumuş, çalışmış. Sürekli ailenin, ortak kültürün öneminden bahsetti (aynı kültürdeniz). Ortak yonlerimiz var üç saatten fazla oturduk. Eve bırakırken çok memnun oldum görüşürüz falan dedik.

Ama üç gün geçti kuzenimden bir dönüş olmadı. Telefon numarası ya da sosyal medya istemedi. Normalde kuzenimle çok yakın değildik o yüzden ona sorma konusunda da çekiniyorum. Olumsuz olumlu bi dönüş olması gerekmez miydi yarın kuzenime ben mi sorsam acaba ?
Boşanmış erkekler sorunlu oluyolar ben den söylemesi eski nişanlım evlenmiş ayrilmis di sorun etmedim bana çocuğu olmuyor demislerdi kizin özellikle de kültürel aile yapımız ayni demişti meger kizin burnundan fitil fitil getirmisler de kiz boşanıp baskasiyla evlenip cocugu bile olmuştu kiza kisir diye iftira atmislar bende düğüne iki hafta kala kurtardim kendimi deccal gibi bir aileydi köle arıyorlardı kendilerine anlatsam. Roman olur bende evlendim başkasıyla çocuğum var duyduguma göre o sahis bekar mis zaten kiz verenin akli yoktur derim o aileye

Kızlar selam. İki hafta önce tatildeyken sevdiğim bi halam aradı. Kuzenimin çocukluk arkadaşı varmış benden bir yaş küçük, işi gücü gayet yerinde biriymiş. Ama kendisi bir sene evli kalıp boşanmış (benim düzgün bi ilişkim bile olmadı). Boşanma sebebi de sanırım cocuk aile kurmak istiyormuş kız ise biraz bağımsız biriymiş bebek istememiş tek celsede bosanmislar.

Neyse ben çarşamba günü döndüm akşamına da kuzenim aradı cuma müsaitsen üçümüz bi buluşalım diye. Cuma akşamı buluştuk. Gayet hoş efendi biriydi. Çok iyi yerlerde okumuş, çalışmış. Sürekli ailenin, ortak kültürün öneminden bahsetti (aynı kültürdeniz). Ortak yonlerimiz var üç saatten fazla oturduk. Eve bırakırken çok memnun oldum görüşürüz falan dedik.

Ama üç gün geçti kuzenimden bir dönüş olmadı. Telefon numarası ya da sosyal medya istemedi. Normalde kuzenimle çok yakın değildik o yüzden ona sorma konusunda da çekiniyorum. Olumsuz olumlu bi dönüş olması gerekmez miydi yarın kuzenime ben mi sorsam acaba ?
Kuzeninizle samimi olmadığınızı ve bu yüzden soramayacağınızı söylüyorsunuz ama sonuç olarak kuzeniniz sizi bu adamla tanıştırmış yani bu kadar samimiyetiniz var, kuzeninizde sizde birbirinize sorabilirsiniz.
Ama benim aklıma takılan şu oldu beyefendi sürekli yazmışsınız bir de, sürekli ortak kültürden vesaire bunun aile için ne kadar önemli olduğundan bahsetmiş. Sanki en önemli kriter bu 😏. Muhtemelen de ailesinin isteği de bu yönde. Ailesine uygun, "uyumlu" birini ariyor bence.
Ben kendi doğrularını karşı tarafa direktif eden bir adam gibi algıladim bu kisiyi, bazen ufacık şeylerden bu belli olabilir. Eski eşinden de çocuk istemedi diye boşanmasından da yola çıkarak böyle düşündüm. Çünkü bilemezsiniz belki kiz simdi değil ama iki sene sonra çocuk sahibi olmak istiyorum dedi ve bu adamın doğruları,hedefleri ile uyuşmadığı için tek celsede boşandi. Belkide bambaska bir sebep var ve yalan soyluyor.

Kadınlar kolay kolay boşanmıyor konu sahibi o yüzden eğer iletişim devam ederse boşanma sebebini net bir şekilde öğrenmeye çalışın,
Ben ilk eşimden beni aldattığı ve çalışmadığı için boşanmıştım adam yıllar sonra ikinci evliliğini yaptı ve bir gün beni arayıp "ben az önce baba oldum ama keşke senden olsaydı çocuğum" dedi.
Kısacası ş.refsiz gelen ş.refsiz gidiyor. Dikkatli olun.

Boşanma sebebi doğru da olabilir yalan da…

Tanımadığım adamın günahını almak istemem.

çocuk istemiyordu demiş doğrudur yanlıştır bilemem. burda bazı kadınlar böyle konu açıyorlardı. evlenirken çocuk isterim demiştim ama şu an istemiyorum diye.
yani sonradan fikir değiştirilmez denmiş ama gayet de değiştiren insanlar var.
bunların hepsi varsayım zaten. adam belki berbat biridir ne bilelim.
sonuç kafasına takıldıysa sorsun zaten halasıymış. uzun uzun düşünüp zihinsel yatırım yapmaya gerek yok diye düşünüyorum
Eğer başı boş diye anasına kul edemediyse böyle tiplere zorla çocuk yapılmaz zaten,kadın akıllıymış bağı olsun,sülalecek canına okurlar diye istememiş

Olumlu ya da olumsuz sana dönüş yapması gerekiyordu.Tanışma teklifi onlardan gelmiş sonuçta.Kuzenin mutlaka sormuştur aralarında konuşma geçmiştir.3 gündür neyi düşünüyorlar.

Ben olsam sormam, adam gerçekten hevesli olsa ertesi günü yazardı. Bu boşanma hikayesi de bana geçmedi, kadın çocuk yapmak istemediği için mi boşanmışlar 1 yılda? Çok saçma.
Kuzenim bu sebeple boşandı.Evlenmeden önce eşine asla çocuk istemediğini söylemiş.Adam da evlendikten sonra ikna ederim diye düşünmüş.Evlenince kararlı olduğunu görünce ayrıldılar

Olumlu ya da olumsuz sana dönüş yapması gerekiyordu.Tanışma teklifi onlardan gelmiş sonuçta.Kuzenin mutlaka sormuştur aralarında konuşma geçmiştir.3 gündür neyi düşünüyorlar.
Evet zaten olumlu olacak diye bir beklentim yoktu ama bi yazar arar diyordum. Benim de sorasim yok artık

Çocukla görüşmüşsünüz ne kuzeni artık .Telefon numarası alıp verme olmadimi ? Ayrıca kız bebek istemiyormus aile kurmak istemiyormus bağımsız biriymiş tek celsede boşanmışlar da çok komik

Hoş kendi bilir boşanan boşanır olmamıştır aynı evde birbirlerine tahammülleri kalmamıştır .İnsan böyle söyler ikimizinde hatası vardı birbirimize tahammülümüz kalmadı çocuk da yoktu yol yakınken boşandık .Bu daha iyi bence en azından ben böyle diyen birini daha makul bulurum.Olabilir birbirini girtlaklaya kufrederek evlilik yürütmeye çalışanlardan daha normal

Tatlım bu devirde boşanmış olmayan biri var mı, boşanmış biriyle evlenmen de gayet doğal.

İstisnasın diyorum %98 beş para etmeyen erkekleri kadınları boşuyor ve çok iyi yapıyor.
Çocuk yoksa konu dahi edilmiyor.
Erkeklerde de boşanma sebebi önemli ciddi arıza kadınlar da var…

Adamın konuşmasına bak, denklik / aileler filan felan yersen.
Aile ne alaka bi tutturmuşlar aileler; evet medeniyet seviyesi aynı olsa iyi olur ama ne iyi niyetli aileler var. İnsan hayran kalıyor.
Konu dönüp dolaşıp iyi niyette bitiyor.

Adam diyor ki konu sahibine benim ailem benim evliliğimde olacak tabi konu sahibi tecrübesiz olduğu için bilmiyor. Bizler ne güne buradayız😂😂😂
Her kelimesine içtenlikle katılıyorum, özellikle son cümle fav 😂😂❤️

Ben olsam sormam, gerek yok hevesli görünmeye. Beğenen erkek koşar peşimizden.

Ayrıca ilk buluşmada ailenin öneminden bahseden boşanmış erkek yüksek ihtimalle ailecidir. Dikkatli olun
Evet böyle de çıktı. Dün kuzenim yazdı. Benim hakkımda muhabbeti, kendisi iyi hoş biri demiş. Ama ailesiyle konuşacakmis. Zaten memlekete kuzenimin nişanına gidecekmiş. Ben bir şey demedim zamana bıraktım. Ama aramızda bir iletişim olmamisken ailesine diyecek olması tuhaf geldi...

Evet böyle de çıktı. Dün kuzenim yazdı. Benim hakkımda muhabbeti, kendisi iyi hoş biri demiş. Ama ailesiyle konuşacakmis. Zaten memlekete kuzenimin nişanına gidecekmiş. Ben bir şey demedim zamana bıraktım. Ama aramızda bir iletişim olmamisken ailesine diyecek olması tuhaf geldi...
Ailesi tamam demeden sizi muhatap bile almıyor. :KK53: Sanki siz ailesiyle evleneceksiniz, benim bildiğim iki kişi karar verir, sonra da diğerlerine haber verir.
Sizde tam tersi, ailesi ile karar verecek, size de haber verecek.
Çok tehlikeli bir durum.

Ailesi tamam demeden sizi muhatap bile almıyor. :KK53: Sanki siz ailesiyle evleneceksiniz, benim bildiğim iki kişi karar verir, sonra da diğerlerine haber verir.
Sizde tam tersi, ailesi ile karar verecek, size de haber verecek.
Çok tehlikeli bir durum.
Evet ilk kez görücü usulü de tanışmıyorum yol yordamı böyle olmaz. Çok garip geliyor ya aile olabilir derse şansımız var 😂

Back
X