Merhaba hanımlar, beni üzen bir sıkıntım var. Sizinle de paylaşmak istedim, belki bana faydası olacak yorumlar yaparsınız. 4 ay önce bir kızım oldu, hamilelikte düşük tehlikem olduğu için 4 haftalik hamilelikten sonra eşimle birlikte olmadık ( doktor yasakladı). Sağlık problemlerim yüzünden sezaryen yöntemle doğum yaptım. Hamilelikte 20 kilo aldım ve bunun 11 kilosu gitti, çatlagim olmasa da tabi ki benim vücudum da deforme oldu. 40im çıktıktan sonra esimle cinsel hayatimiz bir kac hafta eski gunlerdeki gibiydi, sonra haftada 1, iki haftada 1 derken şimdi ayda 1 oldu. Belki 1 ayi geckindir de birlikte olmuyoruz. Bedenim hakkinda soru sorduğumda güzel ama kızım hor kullanmış gibi bir şeyler söyledi, beni begenmedigin icin mi benimle birlikte olmuyorsun yani dedim şaşırdı ama cevap vermedi. Sonra üzüntüden sutum çok azaldı, herkes bir seye mi üzüldün deyince benimle birlikte olmak istedi Kabul etmedim. Kendimi çok kötü hissediyorum, telefonunu karistiriyorum sürekli, supheli hic bir seye rastlamadim. Bana karsi şefkatle yaklaşıyor genelde, görünürde problem yok gibiydi ama bir iki haftadir iletisimimiz de daha gergin. Ne yapsam bilemiyorum, açık açık konussam gururuma yediremem. Sarılan, sevgi sözcükleri söyleyen, ilgilenen daha çok bendim. Kendime engel olmak istiyorum ama pek beceremiyorum sevdiğim için, ama artık gerçekten uzaklasmak istiyorum. Bana tavsiye verir misiniz?