Bebekten Sonra Cinsel Hayat

Zamanla düzelır, siz acele edıyosunuz bence, vucudunuz bı kendıne gelsın. Sutu dusunuyosanız bebegınız 6 aydan kucuk bellıkı, belkı babalık duyguları daha agır basıyodur boyle bı donemdedır, belkı cınsellık 2. Plana atmıstır bu dönem. Sütünü azaltacagn bısey degıl, bu sebeple ınsan stres yaparmı daha cok yenı.

Bir keresinde uyku sersemiyken bana anne dedi.
Yaaa üzülmeyin bu kadar siz istemediğiniz için o da gurur yapmış kendince. 1 yaşında kızım var çok zor Bi çocuk sürekli ağlıyor. Cinsellikten kaçan taraf benim o da kovalıyor resmen uyuma taklidi yaptığımı bilirim. Ama dün gece çocuk ağlıyor o kadar yorgundum ki duymamışım. O da uyku sersemi 'anne kalk anne anne anne anne çocuk ağlıyor ona bak' dedi. Siz de demişsiniz uyku sersemi.

Aslinda önce begenmiyor musun diye sormadim. Daha açık olmak gerekirse konu konuyu açtığı için goguslerim nasıl gibi bir sey sordum, guzel ama kizim hor kullanmis dedi. Surat ifadesi de güzel bulur gibi degildi, kirildim. Beni begenmedigin icin mi benimle birlikte olmuyorsun dedim, cevap vermedi.
Emziren annesın, goguslerinımı sordun eşine :) ya bence adam ıyı senı kırmamak ıcın ugrasıyor, tabıkı kg aldın verdın eskısı gıbı olurmu? 1 sene daha emzır bırde o zaman felaket en boy uzuyo :))

Haklısınız, ama gurur yapıyorum. Cinsellik evlilikte gerçekten dinamiktir esim de böyle düşünürdü eskiden. Şimdi ayni evde iki arkadas gibi olmamiz sorun değil gibi davraniyor. Sizce konusmaliyim yani.

Neden kendinizi küçültüyorsunuz ki? “Beni beğenmiyor musun?” diyorsunuz ki? Çok kötü bence böyle bir soru. Yani bence bu soruya eşiniz “evet” dese muhtemelen alınacaksınız. gönülsüz bi şekilde “hayır beğeniyorum” dese yine üzüleceksiniz.

Siz kendinizi beğeniyor musunuz? Önemli olan o. Eşinize böyle sorular soruyorsanız duymak istemediğiniz yanıtlara da hazır olmalısınız. Kendinize bakın biraz. Türk kadınları çoğunlukla çocuk olunca hemen salıyor kendini. Tamam çocuk büyütmek kolay bi şey değil ama bi tek türk kadınları büyütmüyor ki, yabancılar taş gibi vücut yapıyor çocuk yapmasına rağmen, kendisine bakıyor da.

Alınganlık yapmak neyi çözecek ki? Eşinizle ilişkiniz azalmış zaten, daha ne kadar azaltmayı düşünüyorsunuz?? Bunun bi ötesi zaten aynı evde yabancı olmak gibi bi şey. Öyle bi evliliğin de anlamı kalmaz.

Hic yüz verme ve kendine bak fazla kilolardan kurtul korse tak bunu onun için degilde kendin için yap cocugunu da emzir boswer memeyi yaptirilir gerekirse sen beni begenmiyo diye kafana taktikca oda begenmiyormuyum acaba diye supeye dusecek ozguven herzaman anahtar kelime
Teşekkür ederim

Neden kendinizi küçültüyorsunuz ki? “Beni beğenmiyor musun?” diyorsunuz ki? Çok kötü bence böyle bir soru. Yani bence bu soruya eşiniz “evet” dese muhtemelen alınacaksınız. gönülsüz bi şekilde “hayır beğeniyorum” dese yine üzüleceksiniz.

Siz kendinizi beğeniyor musunuz? Önemli olan o. Eşinize böyle sorular soruyorsanız duymak istemediğiniz yanıtlara da hazır olmalısınız. Kendinize bakın biraz. Türk kadınları çoğunlukla çocuk olunca hemen salıyor kendini. Tamam çocuk büyütmek kolay bi şey değil ama bi tek türk kadınları büyütmüyor ki, yabancılar taş gibi vücut yapıyor çocuk yapmasına rağmen, kendisine bakıyor da.

Alınganlık yapmak neyi çözecek ki? Eşinizle ilişkiniz azalmış zaten, daha ne kadar azaltmayı düşünüyorsunuz?? Bunun bi ötesi zaten aynı evde yabancı olmak gibi bi şey. Öyle bi evliliğin de anlamı kalmaz.
Evet aslında güzel seyler duymayı umuyordum, birlikte olmaktan kaçtığını farketsem de gerçekten oyle olduğuna inanmak istemiyordum sanırım.

Düzelir mi gerçekten? Boşa mi üzülüyorum? Beni beğenmiyor, beni sevmiyor mu artık diyorum. Peki bu soguklukta ya baskasindan etkilenirse 😞
Ona çocuk veriyorsunuz, sizi beğenmiyor diye korkuyorsunuz bi de.. Beğenmesin ulen. Başkasından etkileniyorsa bi de hele hiç beklemesin. Allah aşkına çocuğunuza bakın siz, sütünüz falan azalmış stresten. Hiç gerek yok ki zaten muhtemelen hormonlar çocuk bilmem ne derken karmaşa yasayan sizsiniz, o da sizin bu durumunuz geçince düzelir. Düzelmezse de çok da fifi..

Emziren annesın, goguslerinımı sordun eşine :) ya bence adam ıyı senı kırmamak ıcın ugrasıyor, tabıkı kg aldın verdın eskısı gıbı olurmu? 1 sene daha emzır bırde o zaman felaket en boy uzuyo :))
Ya inanir mısınız bebegimin olması fiziğimi deforme etmis olmasina ragmen mutluluktan sanırım ozguvenim tam tersi artti, ben ciddi ciddi güzel buluyordum ondan da oyle bir yorum geleceğini sanmistim. Zaten bana hak verirsin gecen seneki gibi mi deyince hayir sana hak vermiyorum bence hala çok guzeller dedim ki hayatimin hic bir döneminde böyle ozguvenli olmamistim.

Ona çocuk veriyorsunuz, sizi beğenmiyor diye korkuyorsunuz bi de.. Beğenmesin ulen. Başkasından etkileniyorsa bi de hele hiç beklemesin. Allah aşkına çocuğunuza bakın siz, sütünüz falan azalmış stresten. Hiç gerek yok ki zaten muhtemelen hormonlar çocuk bilmem ne derken karmaşa yasayan sizsiniz, o da sizin bu durumunuz geçince düzelir. Düzelmezse de çok da fifi..
Evet hormonlar, değişim, yorgunluk derken gerçekten karmaşa icindeyim. Ruh halim pek iyi degildi, iyice bozuldu onun yuzunden. Kadinlar boyle sebeplerden lohusa depresyonuna giriyor olmali.

Yaaa üzülmeyin bu kadar siz istemediğiniz için o da gurur yapmış kendince. 1 yaşında kızım var çok zor Bi çocuk sürekli ağlıyor. Cinsellikten kaçan taraf benim o da kovalıyor resmen uyuma taklidi yaptığımı bilirim. Ama dün gece çocuk ağlıyor o kadar yorgundum ki duymamışım. O da uyku sersemi 'anne kalk anne anne anne anne çocuk ağlıyor ona bak' dedi. Siz de demişsiniz uyku sersemi.
Evet esim de uyku sersemiyken bana anne dedi

Zamanla düzelır, siz acele edıyosunuz bence, vucudunuz bı kendıne gelsın. Sutu dusunuyosanız bebegınız 6 aydan kucuk bellıkı, belkı babalık duyguları daha agır basıyodur boyle bı donemdedır, belkı cınsellık 2. Plana atmıstır bu dönem. Sütünü azaltacagn bısey degıl, bu sebeple ınsan stres yaparmı daha cok yenı.
Teşekkür ederim

Konusmalisiniz ama kusurlariniza dikkat cekerek degil,daha ozguvenli bir durusla daha davetkar tavirlar takinabilirsiniz.
Lohusaliktan uyanmak icin de sanki bir sey gerekiyor bazen🤗 ev giyiminize kendiniz icin dikkat edin,süt yapacak gidalara agirlik verin ama bos kalorili yiyeceklerden uzak durarak,minik egzersizlerle cabuk toparlanmak adina motive olabilirsiniz.
Bir de guler yuzunuz daima size ve cevrenize enerji verecektir'pozitif olmaya gayret gösterin.
Bir sey istiyormus gibi degil de yakinliginizi sevginizi hissettirmek istercesine yaklasin umarim gonlunuzce olur🌸
Çok teşekkür ederim verdiğiniz tavsiyeler için 🌸

Konuşun ama " beni beğenmiyor musun, fizigim bozuk mu, sevmiyor musun , şeklinde olumsuz farkındalık oluşturan cümleler kurmayın.

Iste istemez o şekilde düşünecek, kendini sartlasyascask ve gittikçe uzaklaşacak.

Ayrıca hem kötü gidiyor diye söyleyip hem ret etmek niye ?
Beni gerçekten istediği için değil de sutum azalınca vicdan yaptığı için benimle birlikte olmak istedigini düşündüm. O yuzden reddettim. Çünkü bir seye mi üzüldün sen diye sorunca cevrem gozleri kocaman oldu ve suratima bakti uzun uzun, ben de evet bir kac gundur çok mutsuzdum dedim.

Biz de cok sorun yasamistik,erkekler eslerini kadin olarak degil de anne olarak gormeye basladiklari icin oluyor bu tarz sorunlar. Zamanla geciyor ama o zaman da karsilikli yipratiyor insanlari. En guzeli terapi almak ama benim esim buna ikna olmamisti
Evet istenilmedigini düşünmek insani üzüyor, zaten hormonlar yüzünden de hassas bir donemdeyiz. Bu şekilde devam ederse duzelse bile unutamayacagim beni üzen bir dönem olarak kalacak

Merhaba hanımlar, beni üzen bir sıkıntım var. Sizinle de paylaşmak istedim, belki bana faydası olacak yorumlar yaparsınız. 4 ay önce bir kızım oldu, hamilelikte düşük tehlikem olduğu için 4 haftalik hamilelikten sonra eşimle birlikte olmadık ( doktor yasakladı). Sağlık problemlerim yüzünden sezaryen yöntemle doğum yaptım. Hamilelikte 20 kilo aldım ve bunun 11 kilosu gitti, çatlagim olmasa da tabi ki benim vücudum da deforme oldu. 40im çıktıktan sonra esimle cinsel hayatimiz bir kac hafta eski gunlerdeki gibiydi, sonra haftada 1, iki haftada 1 derken şimdi ayda 1 oldu. Belki 1 ayi geckindir de birlikte olmuyoruz. Bedenim hakkinda soru sorduğumda güzel ama kızım hor kullanmış gibi bir şeyler söyledi, beni begenmedigin icin mi benimle birlikte olmuyorsun yani dedim şaşırdı ama cevap vermedi. Sonra üzüntüden sutum çok azaldı, herkes bir seye mi üzüldün deyince benimle birlikte olmak istedi Kabul etmedim. Kendimi çok kötü hissediyorum, telefonunu karistiriyorum sürekli, supheli hic bir seye rastlamadim. Bana karsi şefkatle yaklaşıyor genelde, görünürde problem yok gibiydi ama bir iki haftadir iletisimimiz de daha gergin. Ne yapsam bilemiyorum, açık açık konussam gururuma yediremem. Sarılan, sevgi sözcükleri söyleyen, ilgilenen daha çok bendim. Kendime engel olmak istiyorum ama pek beceremiyorum sevdiğim için, ama artık gerçekten uzaklasmak istiyorum. Bana tavsiye verir misiniz?

Sirf sogukluk girmesin araya diye tup bebek yaptirmama rağmen riskim olmasina ragmen esimle birlikte olmaya devam ettim.

Haftada 1 olsun diyede bastira bastira soyledim. Son 1 aydir bizde birlikte olamiyoruz
Yanlis anlasilmamak adina sozunu etmiyorum ama insanin ister istemez zoruna gidiyor.
Yani canim senlik hicbir problem yok. Erkekler genellikle boyle sanirim. Kacan kovalanir. Ilk 3 ay ben isteksizdim kendisi istekliydi sonra kesildi. Gerekcesi karnim büyumuş zor oluyomuş.

Dogumdan sonra daha zor gunler bekliyor bizi. Ama kendini asla suclama senlik hicbirsey yok. Sadece giyimine kuşamina ozen göster. Cilve yap yap ama istedigini de belli etme. Şimdi o kactikca sen kafana takacaksin. Birazda sen kaç onun akli karissin.

Sirf sogukluk girmesin araya diye tup bebek yaptirmama rağmen riskim olmasina ragmen esimle birlikte olmaya devam ettim.

Haftada 1 olsun diyede bastira bastira soyledim. Son 1 aydir bizde birlikte olamiyoruz
Yanlis anlasilmamak adina sozunu etmiyorum ama insanin ister istemez zoruna gidiyor.
Yani canim senlik hicbir problem yok. Erkekler genellikle boyle sanirim. Kacan kovalanir. Ilk 3 ay ben isteksizdim kendisi istekliydi sonra kesildi. Gerekcesi karnim büyumuş zor oluyomuş.

Dogumdan sonra daha zor gunler bekliyor bizi. Ama kendini asla suclama senlik hicbirsey yok. Sadece giyimine kuşamina ozen göster. Cilve yap yap ama istedigini de belli etme. Şimdi o kactikca sen kafana takacaksin. Birazda sen kaç onun akli karissin.
Haklısınız, teşekkür ederim verdiğiniz tavsiyeler için.

Emzirmek memeyi bu kadar etkiliyor mu ya etkilememesi için bir çözüm yok mu, çatlaklar için, doğum kiloları için öneriler misal. Okudukça daha çok etkilendim bunlardan yahu 😃

Back
X