Bebekten sonra eşimle sürekli kavga ediyoruz…

Cocukla birlikte iliskide degisir, uzun yillar tanismaktan ziyade ikinizinde psikolojik saglamliklariniz onemli. Bir kadin olarak senin dunyadan zaten alt ust olmus durumda ve bu durum uzun suren bir surec ama esinde belliki dehsete dusmus gibi.

2.5 aylik bebek de anneden baskasinda kolay kolay durmaz. Sizin rahatlamaniz icin sadece aksam uyutmasi iyi gelicekse bunu kavga etmeden ciddi ciddi tukendiginizi belirterek soyleyin. Hangi gun izinliyse sizi anlamasi icin bebeginizi full gun esinizle birakin. Bakalim ustesinden gelebilecek mi ? Yani demek istedigim maruz kalmadan asla sizi anlamayacaktir. Bir anne olarak ben cocuktan sonra ise basladigimda is hayatina bakisim degisti, sanki ise degil tatile gidiyormusun gibi his var icimde 3 senedir . Oyle uzaklasip rahatladigim bir alana donustu. Esiniz icinde muhtmelen oyle ama evdeki durumu ve sizin stresinizi yontemesigi icin cemkirerek uste cikmaya calisiyor.

Benim ailem baslarda yanimizdaydi zaten onlarda destekdi. Cocuk buyudukce bir cok seyi esim devraldi isten gelince yavas yavas. Bu konuda sorun yasamadik .

Birde imkaniniz varsa psikolojik destek alin. Iyi gelicektir. Kendinizi tuketmeniz icin cok erken, daha yolumuz cok uzun 🙏🏻
Evet haklısınız ilgilendiği zamanlar Allah yardımcın olsun filan diyodu zaten her iki taraf için de çok zormuş ben de inşallah 1 yaşına bastığı sıralar tekrar işe başlarım

Back