Bebekten sonra ilişkiyi istememek

humeyracn

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2022
38
7
16
26
Merhaba kızlar bi konuda danışmak istiyorum sizlere 7 aylık bebeğim var ve doğumdan sonra cinsel ilişkiden resmen soğudum eşim yaklaşsın istemiyorum libidom inanılmaz düştü hamilelikte de çok ilişki yaşamadık son aylara doğru artmıştı ama doğumdan sonra çok farklı bi hal aldı Sorun şu ki eşimde ısrar etmiyor 2 hafta belki daha fazla süre geçiyor aradan birşey demiyor şikayetlenmiyor. Çocuk doğduktan sonra çoğu zaman aynı yatakta bile yatmadık bebek benimle beraber yatıyor eşim bundan da rahatsız olmuyor hatta kendisi çocuğun yanımda yatması konusunda ısrarcı Kafam çok karışık.. evliliğimde mi bi sorun var bende mi yoksa eşimde mi yada hiçbirimiz de mi? Bu süreç geçici mi? Benimle aynı sorunları yaşayanlar var mı?

cocugu kendi yatağında yatırın.. esinizle birlikte evde zaman gecirin, bebeğin bakımını paylaşın.. bu bir süreç.. ama düzeltmeye calişmayıp akısına bırakırsanız bacı-kardes olursunuz

Ben normalde libidosu yüksek bir kadınım, hamileyken de doğumdan bir gün öncesine kadar cinsel hayatımız son hızda devam etti, çocuk doğduktan sonra da 1 gün bile ayrı yatmadık ama bende bile doğum sonrası 7-8 aylık bir düşüş oldu. Sonra düzeldi.
Emziriyorsanız salgıladığınız hormonlar yüzünden libido baskılanabilir. Düzeliyor

Merhaba kızlar bi konuda danışmak istiyorum sizlere 7 aylık bebeğim var ve doğumdan sonra cinsel ilişkiden resmen soğudum eşim yaklaşsın istemiyorum libidom inanılmaz düştü hamilelikte de çok ilişki yaşamadık son aylara doğru artmıştı ama doğumdan sonra çok farklı bi hal aldı Sorun şu ki eşimde ısrar etmiyor 2 hafta belki daha fazla süre geçiyor aradan birşey demiyor şikayetlenmiyor. Çocuk doğduktan sonra çoğu zaman aynı yatakta bile yatmadık bebek benimle beraber yatıyor eşim bundan da rahatsız olmuyor hatta kendisi çocuğun yanımda yatması konusunda ısrarcı Kafam çok karışık.. evliliğimde mi bi sorun var bende mi yoksa eşimde mi yada hiçbirimiz de mi? Bu süreç geçici mi? Benimle aynı sorunları yaşayanlar var mı?
hormonlardan dolayı normal diye düşünüyorum ama yukarıda da dendiği gibi çocuğunuzu kendi yatağına yatırın eşinizle eski rutinlerinize devam edin. bu durumdan rahatsızsanız bu şekilde ancak düzeltebilirsiniz

Çocuk kendi yatağında yatsın, eşinizle bakımları da paylaşın normal rutininize de dönün. Kardeş kardeşe takılmayın soğukluk girer

Back
X