hormonlardan dolayı normal diye düşünüyorum ama yukarıda da dendiği gibi çocuğunuzu kendi yatağına yatırın eşinizle eski rutinlerinize devam edin. bu durumdan rahatsızsanız bu şekilde ancak düzeltebilirsinizMerhaba kızlar bi konuda danışmak istiyorum sizlere 7 aylık bebeğim var ve doğumdan sonra cinsel ilişkiden resmen soğudum eşim yaklaşsın istemiyorum libidom inanılmaz düştü hamilelikte de çok ilişki yaşamadık son aylara doğru artmıştı ama doğumdan sonra çok farklı bi hal aldı Sorun şu ki eşimde ısrar etmiyor 2 hafta belki daha fazla süre geçiyor aradan birşey demiyor şikayetlenmiyor. Çocuk doğduktan sonra çoğu zaman aynı yatakta bile yatmadık bebek benimle beraber yatıyor eşim bundan da rahatsız olmuyor hatta kendisi çocuğun yanımda yatması konusunda ısrarcı Kafam çok karışık.. evliliğimde mi bi sorun var bende mi yoksa eşimde mi yada hiçbirimiz de mi? Bu süreç geçici mi? Benimle aynı sorunları yaşayanlar var mı?
Çok fazla anne rolünde olunca insan gece bebeği uyutup dinlenmek istiyor. Sadece anne hissediyorsunuz kadın değil… dönem dönem bana da oluyor ama isteksizlik olmadı hiç.Merhaba kızlar bi konuda danışmak istiyorum sizlere 7 aylık bebeğim var ve doğumdan sonra cinsel ilişkiden resmen soğudum eşim yaklaşsın istemiyorum libidom inanılmaz düştü hamilelikte de çok ilişki yaşamadık son aylara doğru artmıştı ama doğumdan sonra çok farklı bi hal aldı Sorun şu ki eşimde ısrar etmiyor 2 hafta belki daha fazla süre geçiyor aradan birşey demiyor şikayetlenmiyor. Çocuk doğduktan sonra çoğu zaman aynı yatakta bile yatmadık bebek benimle beraber yatıyor eşim bundan da rahatsız olmuyor hatta kendisi çocuğun yanımda yatması konusunda ısrarcı Kafam çok karışık.. evliliğimde mi bi sorun var bende mi yoksa eşimde mi yada hiçbirimiz de mi? Bu süreç geçici mi? Benimle aynı sorunları yaşayanlar var mı?
Ayrı yatmayın kesinlikle. Bebeğiniz yatağına alışsın onunda konforu için sizin de evliliğiniz için. Her ne olursa olsun ayrı yatmayın, benim eşim aşırı horluyor ona rağmen hiç ayırmadık yatakları bizimde küçük bebeğimiz var.Merhaba kızlar bi konuda danışmak istiyorum sizlere 7 aylık bebeğim var ve doğumdan sonra cinsel ilişkiden resmen soğudum eşim yaklaşsın istemiyorum libidom inanılmaz düştü hamilelikte de çok ilişki yaşamadık son aylara doğru artmıştı ama doğumdan sonra çok farklı bi hal aldı Sorun şu ki eşimde ısrar etmiyor 2 hafta belki daha fazla süre geçiyor aradan birşey demiyor şikayetlenmiyor. Çocuk doğduktan sonra çoğu zaman aynı yatakta bile yatmadık bebek benimle beraber yatıyor eşim bundan da rahatsız olmuyor hatta kendisi çocuğun yanımda yatması konusunda ısrarcı Kafam çok karışık.. evliliğimde mi bi sorun var bende mi yoksa eşimde mi yada hiçbirimiz de mi? Bu süreç geçici mi? Benimle aynı sorunları yaşayanlar var mı?
O kadar güzel anlattınız ki gerçekten hepsini hayranlıkla okudum çok teşekkür ederimÇok fazla anne rolünde olunca insan gece bebeği uyutup dinlenmek istiyor. Sadece anne hissediyorsunuz kadın değil… dönem dönem bana da oluyor ama isteksizlik olmadı hiç.
İsteğinizin geri gelmesi için kendinize ve eşinize zaman ayırın.
Bebeği uyutup duş alın mesela. Belki bi şort bi askılı bile eşinizde dürtü oluşturabilir. Parfüm de sıkın. Belki en basiti bir rimel.. yani kendinize iyi gelecek herşeyi yapın ki eski modunuzu yakalayabilin.
Loş bir ortamda film açın ya da dizi başlayın eşinizle.
Aile büyükleri yakındaysa bebeği emanet edip bi kahve içmeye çıkın,yemeğe gidin,arkadaşlarınızla buluşun. Yani çocuktan önceki hayatınıza geri dönemeseniz de birkaç hatırlatma yapın.
Bebeği zaten yatağınızda yatırmayın artık. Beşiğinde uyumaya alıştırın. Yoksa önünü alamazsınız. Eşinizin de odayı ayırmasına müsade etmeyin.
Ufak tefek sebeplerden dolayı tartışma çıkarmayım. Şimdi siz çok fazla meşgul olduğunuzdan, eşinizin içtiği su bardağı bile size batacaktır. O yüzden bunlara takılmayın. Çok fazla gerginlik de libidoyu düşürüyor maalesef.
Çoğumuz yaşadık. Benim de yaşadığım şeyler. Babaların işe gitmesi bile annenin gözünde sosyalleşmek oluyor bazen. Hele bir de telefonla konuşurken arkadaşlarının sesi gelse oooo sohbet muhabbet diyordum.O kadar güzel anlattınız ki gerçekten hepsini hayranlıkla okudum çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?