Bebek Beslenmesi bebelac mı bebelacgold mu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bebelac mı bebelacgold mu

• bebelacgold

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1

pegasus2304

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
358
198
18
2.5 aylık bebeğim var.. Hipp mama kullanıyorum bu aralar tükürüyo..değişiklik yapmak istedim bebelacgold mu yoksa bebelac mı alsam..

2.5 aylık bebeğim var.. Hipp mama kullanıyorum bu aralar tükürüyo..değişiklik yapmak istedim bebelacgold mu yoksa bebelac mı alsam..
Bebelacgoldda cozunme problemi yasadim her alisimda ve hazimsizlik yapti. Bebelac cok daha iyi yaradi benim bebegime. Goldta haftada 150 gr kadar alirken bebelacta 250 300 gr kadar aliyor. Dr kontrollerimiz suan iyi gidiyor gelisimide iyi boy uzamasida. Haftaya 3 aylik olacak bebegim. 48 cm dogdu suan 67 cm , 2900 dogdu 2500e dustu suanda 6500. Egerki gaz problemi yasiyorsaniz dr browns biberon tam size gore. Gaz sorununu buyuk olcude cozdu. Egerki gaz devam ediyor sa kolik bir bebeginiz varsa kimyon oneririm. Kimyonu kaynar suyla demleyip suyundan 1 cay kasigi iciriyorum gun asiri. Mucize gibi bisey. Hic gaz sancimiz kalmadi sukur.

Back
X