Bebek Beslenmesi bebelac1

• Konu Sahibi Konu Sahibi duygukaan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
D

duygukaan

Ziyaretçi
kızlar bebelac1 maması almıstım ama kutusunda devam sütü yazıyor sizdemi devam sütü verıyosunuz yoksa mamasınımı maması ise adını öğrenebirmiyim??

Canım artık bebelac ve aptamilin üzerinde devam maması yazmıyor, hepsinde devam sütü diye yazıyor. Avrupa birliği standartlarına uymak için böyle bir değişime gitmişler, içeriklerini de yenilediklerini söylüyorlar. Diğer mama markaları ne yaptı onu bilmiyorum ama devam sütü dediğimiz şey de aslında mama, için rahat olsun...

bebelac sankı aptamılden daha sulu gıbı o yuzden sordum maması varmı dıye benımkı onu içtiğinde tıkanıyo napıcam bılmıyorum

Tıkanma sorunu varsa bir de hero baby dene istersen, ben 2 aylıkken ve gaz sorunumuz varken hero baby'nin lactumunu kullanmıştım o bayağı suluydu. Ama normal hero baby de aynı mı onu hiç kullanmadım bilmiyorum, denemek lazım.. Dediğin gibi aptamil biraz daha yoğun bebelaca göre, ama biz bebelactan memnunuz, 4 aylıktan beri onu kullanıyoruz.

bende bebelac kullaNyorum dogdugundan berıdir hemen hemen,aptamılı sevmedi benım kaanım,hero babyde bebelacda aynılar,lactum gaz ,besın red etme,kolık vs de ıse yarıyor.benımkı kusuyordu cok 2 kutu bıtırdık lactum guzeldır.sonra normale donduk.bebelac benım hıosuma gıddıyor gerek ek besınlerı gerek formul olyı.adları degıstı sadece içerik aynı sut ıle ama arası fark yok.sadece devam sütü denıldıgınde,3.periydu ebek asmıs oluyor zaten mama uzerınde yazıyor.ayına gore ad degısıyor yane.nerden bılıyorum her mama uretıcı fırmasıyla zaman zaman yazısma numune ısteme gıvbı olaylarım oldu hatta bırkac kısıyede onerdıgım ıcın de sagolsunlar bır kac paketde gonderdıler.bu konuda bebelac ve hero babay cok comert aptamıl gibi değiller.şirket olarak aptamılden memnun kalmadım musterı memnunıyetını onemsemeyen tavırları var.herkesın secımıdır ,bebegın secımıdır.bunun parayla markayla içerikle pek alakası yok,içerıgındekı seker mıktarı belırlıyor cogu zaman bebegın damak tadını.numune ıstersın bellı mamalardan denersın bebek hangısınden hosnut olduysa ondan alırsın..a sahsının cocuguna ıyı gelen mama sanada ıyı gelecek dıye bır kural yok,bebegın kılo alınımına kadar etkıledıgı ıcın onemlı.canım sen en ıyısı numune yontemıyle dene,bebegın belırlesın mamasecımını...

beblac çok sulu doğrudur.sma mama ver en iyisi oymuş. hero baby kabızlık yapıyor diyorlar.ben hiç vermedim ondan dolayı.önce sma dan başladım sonra milupa şuanda bebelac veriyorum.ayrıca numune isteğinde bende bulundum bebelactan birkaç paket mama ve yemek ve bakım kitabı geldi.milupadan da istedim ordan daha çok paket mama geldi birde yemek tarifleri kitabı gönderdiler çok güzel bir kitap.ben onların sitelerine hem üye oldum hemde msn yoluyla mail gönderdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…