- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım hayırlısı neyse o olsunOyle hisettim vallah canim bende icimdekini soyledim rabbim hayirlisini versin insallah
12 bitmek üzereKaç haftalık 12 mibenim 13+3 te göstermemişti bende oyumu kızdan yana kullanayım peki içinizden ne geçiyor kız mı erkek mi, . Sağlıkla doğum yapın inşaallah
![]()
Ne gelecekse sağlıklısını hayırlısını diliyorum12 bitmek üzereiçimden kız geçiyor belki de öyle istediğim için ama yakın çevrem kayınpederim hariç hepsi erkek diyor bu yüzden aklıma erkek kazındı
![]()
Banada erkek dedi doktorKese uzunsa erkek diyorlar canım yuvarlaksa kızmış
Uzun mu benimki sankiKese uzunsa erkek diyorlar canım yuvarlaksa kızmış
Amin Canım amin sağlıklı hayırlı olsun cinsiyet önemli değil bizimki merak işteNe gelecekse sağlıklısını hayırlısını diliyorumiki kızım var şimdi oglum olacakmış 13te göstermedi 16 hafta da gördüm. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Benim kide uzun muz gibi doktor büyük ihtimal erkek dediUzun mu benimki sanki![]()
Amin canım sagolAmin Canım amin sağlıklı hayırlı olsun cinsiyet önemli değil bizimki merak işteMaşallah hem oğlun hem kızın olmuş olacak ne mutlu. Hayırla gelsin
![]()
Benim kese de aynı böyle yaa çok benziyor ama 7 haftalık dahaBanada erkek dedi doktor