Bebetime gebelik testi kullananlar herhangi bir gebelik testi de olur bakabilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ciceklitac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2023
38
6
1
21
Bu testi aldım ilk önce dış tasarimi yüzünden guvenemedim bi tane de artımed gebelik testi aldım ikisini de ilk idrarla yaptım ikisi de en az 2 3dk bekledi sonra artımed elime alırken testin ortasina tirnagim denk geldi ama o ana kadar negatifti kesin bir şekilde sonra bebetime 5 10dk bekledi yaklaşık negatifti kesin bir biçimde eğer olsaydı 1,5 aylık bir hamilelik olacaktı 5dk beklemeye gerek var mi illa çıkar miydi hemen veya bebetime iyi bi marka mi ne diyorsunuz

Eklentiler

• images - 2023-10-30T153611.355.webp
    images - 2023-10-30T153611.355.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 192
Bu testi aldım ilk önce dış tasarimi yüzünden guvenemedim bi tane de artımed gebelik testi aldım ikisini de ilk idrarla yaptım ikisi de en az 2 3dk bekledi sonra artımed elime alırken testin ortasina tirnagim denk geldi ama o ana kadar negatifti kesin bir şekilde sonra bebetime 5 10dk bekledi yaklaşık negatifti kesin bir biçimde eğer olsaydı 1,5 aylık bir hamilelik olacaktı 5dk beklemeye gerek var mi illa çıkar miydi hemen veya bebetime iyi bi marka mi ne diyorsunuz
Benim en çok güvendiğim marka bunu kullandığım da direk çıkarmıştı saniyeler için de artimed ise baya silikti sizinle fotoğraflari paylaşıram düşük yaptım onda da çıkardı şuan da hamileyim onda da çıkardı artimed hep silik veya yok çıkarmıştı çok güveniyorum bu teste

Üstteki sizin sorduğunuz gebelik testi altta ki artı Med bu düşük zamanı yaptığım test

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-30-21-30-57-246_com.google.android.apps.photos.webp
    Screenshot_2023-10-30-21-30-57-246_com.google.android.apps.photos.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 201
Buda şuan ki gebeligimde ki testler erken gebelik testinden bile daha koyu ve net çıkmıştı

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-30-21-32-41-440_com.google.android.apps.photos.webp
    Screenshot_2023-10-30-21-32-41-440_com.google.android.apps.photos.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 184
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X