- 17 Mart 2022
- 36
- 14
- 38
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeniden yapma imkanınız varsa tekrarlayın derim.Arkadaşlar öncelikle mrb ve kusura bakmayın, bugün bebetime gebelik testi yaptım ve iki saat kadar sonra sonuç bu çıktı. Fikirleriniz nelerdir, hamile olabilir miyim?
Arkadaşlar öncelikle mrb ve kusura bakmayın, bugün bebetime gebelik testi yaptım ve iki saat kadar sonra sonuç bu çıktı. Fikirleriniz nelerdir, hamile olabilir miyim?
Eczacının söylediği %1 hata payıymış.Bu test guvenilirmi peki
Kesin canım gözün aydın hamilesin maşallahEki Görüntüle 3029931 çok beklemeden hemen bu şekilde çıktı 1 hafta önce yaptım onda hiç bisey yoktu bu kesin mı şimdi sizce
Doktora gitmedim daha çarşamba günü inşallah tahmini 4 5 haftalık bisey olmaz dimiKesin canım gözün aydın hamilesin maşallah![]()
Aynen tahminen 4 5 haftalık bişey olmaz canım ama yarın git bence çarşambayı bekeleme rabbim sağlıklı bı sekilde kucağına almayı nasip etsinDoktora gitmedim daha çarşamba günü inşallah tahmini 4 5 haftalık bisey olmaz dimi
Çarşambaya randevu verdiler o yüzden amin hepimize Allah isteyen herkese nasip etsinAynen tahminen 4 5 haftalık bişey olmaz canım ama yarın git bence çarşambayı bekeleme rabbim sağlıklı bı sekilde kucağına almayı nasip etsin![]()
Anladım bizide bilgilendirirsiniz doktora gidince merak ettim bendeÇarşambaya randevu verdiler o yüzden amin hepimize Allah isteyen herkese nasip etsin
Gelidkten sonra yazarımAnladım bizide bilgilendirirsiniz doktora gidince merak ettim bende![]()
Kızlar sizce hamıle mıyım kanmalrım var ama
Evet biraz geç oldu ama geldim anca çarşamba gittiğimde 5+4 günlük hamile olduğumu öğrendim şuanda 6+1 olduk sanırım 6 nisanda bidaha kontrolümüz var Allah isteyen herkese nasip etsinGelidkten sonra yazarım![]()