- Emoji Skoru
- -8
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Hayattan biri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an yanımda gebelik testi yok bir kaç belirti de olunca denemek istedim ovülasyon testi ile öğrenenler varmışNormal ovulasyon sonucu bu. Neden ovulasyon testiyle gebelik bakıyorsunuz ki?
Son durum nedir regl gördünüz mü?Şu an yanımda gebelik testi yok bir kaç belirti de olunca denemek istedim ovülasyon testi ile öğrenenler varmış
Bende gebelik testi olmadığı için ovülasyon testi yapmıştım. Bu şekildeydi. Sonrasında beta 226 ile öğrendimRegle
Yumurtlamayı gördüm reglden 11 gün sonra oldu şu an Regle 4 gün varBenim regle 2 gün kala koyulaşmaya başladı ovulasyon. Daha erkeni yumurtlamadır diye düşünüyorum
Benim regle 2 gün kala koyulaşmaya başladı ovulasyon. Daha erkeni yumurtlamadır diye düşünüyorum
10 ocakta regl oldum 20-22ocak akıntı ve pik gördüm ikisi de kopkoyu çıktı sonra silikleşti şu an 4 gün var Regle bugün de kopkoyu 1 ve 2 Şubat yaniYumurtlamayı gördüm reglden 11 gün sonra oldu şu an Regle 4 gün var
Pcos var mı10 ocakta regl oldum 20-22ocak akıntı ve pik gördüm ikisi de kopkoyu çıktı sonra silikleşti şu an 4 gün var Regle bugün de kopkoyu 1 ve 2 Şubat yani
Hayır bütün testlerimi yaptırmıştım herşey normal reglim de günü gününe düzenliPcos var mı
Anladım testte çıkacak kadar varsa kanda da çıkarHayır bütün testlerimi yaptırmıştım herşey normal reglim de günü gününe düzenli