• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebetime gebelik testi

Eyleos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
86
Kızlar merhaba bede Pcos var adetim düzenli değil ilk çocuğumda bu şekilde olmuştu bebetime gebelik testi yaptım tam 30 dk sonra bakabildim o an işim vardı testin okuma süresi 20 dk çift çizgi çıktı ama pembe çıktı be belirgşn bit çizgiydi daha önce de kuruma cizgilerş gördüm hep gri oluyordu ilk kez bu pembe çıktı biraz baktım internette herkes teste su tütün çizgi gitmezse kuruma değildir yazmış su tuttum gitmedi de yani kuruma çizgisi 10 dk geç baktım siye bu kadar belirgin ve pembe olurmuydu kafam karıştı köyde olduğum için başka test de alamadım resimde tam net olmasa da çıplak gözle pembeydi çizgi lütfen bi bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_0382.webp
    IMG_0382.webp
    148,4 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_0380.webp
    IMG_0380.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 115
Kızlar merhaba bede Pcos var adetim düzenli değil ilk çocuğumda bu şekilde olmuştu bebetime gebelik testi yaptım tam 30 dk sonra bakabildim o an işim vardı testin okuma süresi 20 dk çift çizgi çıktı ama pembe çıktı be belirgşn bit çizgiydi daha önce de kuruma cizgilerş gördüm hep gri oluyordu ilk kez bu pembe çıktı biraz baktım internette herkes teste su tütün çizgi gitmezse kuruma değildir yazmış su tuttum gitmedi de yani kuruma çizgisi 10 dk geç baktım siye bu kadar belirgin ve pembe olurmuydu kafam karıştı köyde olduğum için başka test de alamadım resimde tam net olmasa da çıplak gözle pembeydi çizgi lütfen bi bakar mısınız
Var gibi duruyor hayırlı olsun ama kan verin kesin olsun :)

Var gibi duruyor hayırlı olsun ama kan verin kesin olsun :)
Ya ailemin yanına köye geldim burda kan testi imkanım yok arkadaşım gelecek yarın yanıma ondan test isteyeceğim ama çok heyecanlandım da kuruma çizgisi olmasından hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum ama 10 dk da bu kadar belirgin kuruma çizgisi olması da pek olası değil sanki daha önce de kuruma çizgilerş gördüm onlar griydi 🥲

Sonucun ne canım umarım hamilesindir😊

Yaa yalancı pozitif miymiş ki Allah hayırlısını versin umarım olur bu ay 😊

Zaten çok bşr ihtimali yoktu ama işte bir umut 😊

Back
X