- 19 Kasım 2024
- 35
- 19
- 3
- 25
- Konu Sahibi nurellaaaaaa
Kızlar regl e iki gün var ve ben içime kurt düştü Bebetime testi yaptım bu çıktı sizce sonuç nedir bu arada ikinci dakika da çizgi böyleydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah ya testi yarın mı yapayım bugün mü yapayım çok dua edelim birbirimize inşallah sağlıkla gelir yavrularımızPozitif görünüyor kuruma çizgisi gibi değil bebetime bnde hiç yalancı pozitif çıkartmadı. Başka testle tekrarlayın yine aynı çıkarsa kan verirsiniz. Herşey gönlünüzce olsun![]()
Yarın sabah ilk idrarla tekrarlarsanız daha net sonuç alırsınız. Amin inşallah sağlıkla kolaylıkla gelsinlerİnşallah ya testi yarın mı yapayım bugün mü yapayım çok dua edelim birbirimize inşallah sağlıkla gelir yavrularımız
Var görünüyorKızlar regl e iki gün var ve ben içime kurt düştü Bebetime testi yaptım bu çıktı sizce sonuç nedir bu arada ikinci dakika da çizgi böyleydiEki Görüntüle 3606387
Yaa o kadar heyecanlandırdınız ki beni inşallahPozitif görünüyor kuruma çizgisi gibi değil bebetime bnde hiç yalancı pozitif çıkartmadı. Başka testle tekrarlayın yine aynı çıkarsa kan verirsiniz. Herşey gönlünüzce olsun![]()
Ağzınızdan bal damlıyor ya inşallah allahımVar görünüyorben daha önce bu testle bir sorun yaşamadım kuruma çizgisi bile çıkarmadı bende
hayırlı olsun inşallah
Gönlünü ferah tut , sağlıcakla büyüsün annesiAğzınızdan bal damlıyor ya inşallah allahım![]()
Benimkine de bakar mısınız lütfenGönlünü ferah tut , sağlıcakla büyüsün annesi![]()
Bayağı belirgin görünüyor hangi markaBenimkine de bakar mısınız lütfen
Maşallah pozitif ben burdayım diyorBenimkine de bakar mısınız lütfen
Sizce testin markası fark eder mi after 10 markası abartmıyorum ilk 1 dk içinde çıktı böyleMaşallah pozitif ben burdayım diyor
Bebiş el sallıyor ben ne diyim kiiiiBenimkine de bakar mısınız lütfen
Laboquick marka hakkında bilginiz var mı kuruma çizgisi çıkarıyor muBebiş el sallıyor ben ne diyim kiiii![]()
Çok nadir o da güvenilir bir markaLaboquick marka hakkında bilginiz var mı kuruma çizgisi çıkarıyor mu
Maşallah pozitif ben burdayım diyoryikBenimkine de bakar mısınız lütfen
Yok canım bence fark etmez yinede kan ver netleşsinSizce testin markası fark eder mi after 10 markası abartmıyorum ilk 1 dk içinde çıktı böyle
Ben kullandım çıkıyor kuruma çizgisiLaboquick marka hakkında bilginiz var mı kuruma çizgisi çıkarıyor mu