• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebetime gebelik testine güvenebilir miyim

nurellaaaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
35
19
3
25
Kızlar regl e iki gün var ve ben içime kurt düştü Bebetime testi yaptım bu çıktı sizce sonuç nedir bu arada ikinci dakika da çizgi böyleydi
IMG_5308.webp

Pozitif görünüyor kuruma çizgisi gibi değil bebetime bnde hiç yalancı pozitif çıkartmadı. Başka testle tekrarlayın yine aynı çıkarsa kan verirsiniz. Herşey gönlünüzce olsun🌸😊

Pozitif görünüyor kuruma çizgisi gibi değil bebetime bnde hiç yalancı pozitif çıkartmadı. Başka testle tekrarlayın yine aynı çıkarsa kan verirsiniz. Herşey gönlünüzce olsun🌸😊
İnşallah ya testi yarın mı yapayım bugün mü yapayım çok dua edelim birbirimize inşallah sağlıkla gelir yavrularımız

Kızlar regl e iki gün var ve ben içime kurt düştü Bebetime testi yaptım bu çıktı sizce sonuç nedir bu arada ikinci dakika da çizgi böyleydiEki Görüntüle 3606387
Var görünüyor ❤️ ben daha önce bu testle bir sorun yaşamadım kuruma çizgisi bile çıkarmadı bende 🥹 hayırlı olsun inşallah

Back
X