• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebetime kaset silik çizgi

selectran

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2025
303
50
13
28
Bebetime kaset testim sabah gözle görülmeyecek kadar silikti atmamıştım bi bakayım dedim pembe çizgi belirmiş böyle olup gebelik öğrenen var mı muhtemelen çok yenidir 11 Ekim sat 24 Ekim yumurtlama 5 bat

Eklentiler

• IMG_6589.webp
    IMG_6589.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 44
Bebetime kaset testim sabah gözle görülmeyecek kadar silikti atmamıştım bi bakayım dedim pembe çizgi belirmiş böyle olup gebelik öğrenen var mı muhtemelen çok yenidir 11 Ekim sat 24 Ekim yumurtlama 5 bat
24 Ekim yumurtlamaysa bat 5 olmaz ki kasımın 5nde 12. Günün oluyor ve bu test beni yaniltmisti kuruma canim 7 kasımda tekrar yap

Kuruma çizgisine benziyor

24 Ekim yumurtlamaysa bat 5 olmaz ki kasımın 5nde 12. Günün oluyor ve bu test beni yaniltmisti kuruma canim 7 kasımda tekrar yap
Merhabalar benimde son adet 11 Ekim başlangıç 24 25 pik 26 silikti bat 8 gösteriyor benimde. Ne zaman yapmam lazım benimde gecikme bekleyeyim diyorum ama merakta ediyorum

Hiç test yapmadınız mı ben yarında yapıcam aynı sizinke
Hiç yapmadım normal test var evde erken gebelik yok daha önce çok yalanci pozitif gördüğüm için yapmak istemiyorum ama merakta ediyorum. Yarın yapınca bana da atar mısınız ? Belirti var mı ?

Kuruma çizgisi bacım bende aynı marka yaptım benimki bariz pembeydi bugün hem awok hemde aynı marka kaset yaptım onlarda malesef çıkmadı tahmini 9 dpo erken sanırım bana

Merhabalar benimde son adet 11 Ekim başlangıç 24 25 pik 26 silikti bat 8 gösteriyor benimde. Ne zaman yapmam lazım benimde gecikme bekleyeyim diyorum ama merakta ediyorum
Benimle aynısın canım cuma günü yap sende benim 2 gündür çıkmadı belli olmuyor cuma yapman en iyisi

Hiç yapmadım normal test var evde erken gebelik yok daha önce çok yalanci pozitif gördüğüm için yapmak istemiyorum ama merakta ediyorum. Yarın yapınca bana da atar mısınız ? Belirti var mı ?
Kasıklarımda batma akıntı artışı ıslaklık oluyo göğüslerim dolgunlaştı bazen bel ağrım oluyo

Benimle aynısın canım cuma günü yap sende benim 2 gündür çıkmadı belli olmuyor cuma yapma
Onlar çok yalanci çıkarıyor çok yaptım hep pozitif gördüm ama hiç biri doğru değil. Gecikme olursa yapacağım. Sizin belirtiniz var mı ?
Valla bende belirtiler genelde regl ile aynı oluyor

Back
X