• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Days doctors silik çizgi bakar mısınız?

selectran

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2025
299
50
13
28
IMG_6442.webp
IMG_6446.webp

Kızlar günaydın kasık ağrısı 28 inde aşırı bi acı verdi sanki rahmim oyuluyo gibi ondan şüphelenerek 30 unda test yapmaya başladım 11 Ekim adet tarihim ovülasyon ile takip etmedim fakat yumurtlama akıntım oldu 3 gündür silik çıkıyor testlerim ama çokta yanlış çıkaran bir testmiş emin de olamıyorum pazartesi kan vericem böyle giderse elimde 2 test daha var onlar da aynı şekilde koyulaşırsa dünyalar benim olur ama yine de kan testi kesinlik veriyor biliyorum 5 Kasım adet tarihim sizce var mı bu testle gebelik öğrenen oldu mu yeni diye mi bu kadar silik

Eki Görüntüle 3667442 Eki Görüntüle 3667443
Kızlar günaydın kasık ağrısı 28 inde aşırı bi acı verdi sanki rahmim oyuluyo gibi ondan şüphelenerek 30 unda test yapmaya başladım 11 Ekim adet tarihim ovülasyon ile takip etmedim fakat yumurtlama akıntım oldu 3 gündür silik çıkıyor testlerim ama çokta yanlış çıkaran bir testmiş emin de olamıyorum pazartesi kan vericem böyle giderse elimde 2 test daha var onlar da aynı şekilde koyulaşırsa dünyalar benim olur ama yine de kan testi kesinlik veriyor biliyorum 5 Kasım adet tarihim sizce var mı bu testle gebelik öğrenen oldu mu yeni diye mi bu kadar silik
30-31'de yaptığınız testler net değil ama 1 numaralı fotoğrafta bariz silik önemli olan kaç dakika içinde çıktığı beş dakika sonrasında çıkanlar genelde kuruma çizgisi oluyor siz yarın sabah ilk idrarla yapın testinizi buraya atın inşallah koyulaşır ✨

1 numarada çok belli silik çizgi bence vadama yinede kan da verin

Kızlar günaydın kasık ağrısı 28 inde aşırı bi acı verdi sanki rahmim oyuluyo gibi ondan şüphelenerek 30 unda test yapmaya başladım 11 Ekim adet tarihim ovülasyon ile takip etmedim fakat yumurtlama akıntım oldu 3 gündür silik çıkıyor testlerim ama çokta yanlış çıkaran bir testmiş emin de olamıyorum pazartesi kan vericem böyle giderse elimde 2 test daha var onlar da aynı şekilde koyulaşırsa dünyalar benim olur ama yine de kan testi kesinlik veriyor biliyorum 5 Kasım adet tarihim sizce var mı bu testle gebelik öğrenen oldu mu yeni diye mi bu

Days doctor tamamen hayal kirikligi belki 10 tane yaptim 10 da pozitif ama kan verdim negatif. Farkli bi marka ile tekrar etmenizi oneririm. Days doctor artmed frelly bunlar yalanci pozitif markalari.. ama insallah sizin pozitiftir ve gercektir.

Days doctor tamamen hayal kirikligi belki 10 tane yaptim 10 da pozitif ama kan verdim negatif. Farkli bi marka ile tekrar etmenizi oneririm. Days doctor artmed frelly bunlar yalanci pozitif markalari.. ama insallah sizin pozitiftir ve gercektir.
İşte bende bundan korkuyorum ya tüh 10 tanesinde de pozitif nasıl çıkar aklım almıyor

Benimde bugün adet günün ve böyle çıktı

Eklentiler

• B4BB96C0-508C-4F69-A01B-F4305AAB8647.webp
    B4BB96C0-508C-4F69-A01B-F4305AAB8647.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 34
Tamam canım özelden yaz bana senin de mi adet günün gecikme varmı ya benim şuan yakınımda nöbetçi eczane var almamak için zor tutuyorum kendimi
Yazdım canım gecikmem yok şuan gerçekten bende kaset test alsam mı diye düşünüyorum ama pazartesiyi bekliycem 2 gün daha yapıp bitireyim erken gebelik testlerimi

Back
X