Resmi yok muKızlar iyi aksamlar sabah ilk idrarla yaptim gebelik testini koydum odama kahvalti hazirliyorum yiyoruz derken 1 saat gecti bakmaya gittim cok silik cizgi olusmus(pembe renk) tabiki ciddiye almadim ama bebetime ilk defa kullaniyorum sorum şu kuruma cizgisi yaparmı
Tesekkur ederim cevabiniz icinBende kuruma çizgisi çıkarmadı net negatifti
Sonuc noldu sizin benimde ayni kasetteki gibiAynı marka banada ilkkez böyle çıkardı
Eki Görüntüle 3668853
Yaaa hayirli olsunAdet günümde yapmıstım pozitif cıkmıstı vok Silik gebeydim o ay
O kuruma çizgisine benzyor. Maalesef gecen yıl bana da olmustu bebetimr. buharlasyor. 5,10dkyo baz alınKızlar iyi aksamlar sabah ilk idrarla yaptim gebelik testini koydum odama kahvalti hazirliyorum yiyoruz derken 1 saat gecti bakmaya gittim cok silik cizgi olusmus(pembe renk) tabiki ciddiye almadim ama bebetime ilk defa kullaniyorum sorum şu kuruma cizgisi yaparmı
Bekliyorum. Bende koyulaşma olursa takip edeceğim.Sonuc noldu sizin benimde ayni kasetteki gibi
Siz kan verin başka test de deneyebilirsinYaaa hayirli olsun
Kimyasala döndü sonraaYaaa hayirli olsun
Merhaba benimde böyle çıktı bebetimeCok net cekememişim sonra attim çöpe de gozle daha net ve hafif pembe
Yapmadim hala buyuk ihtimalle degilim kuruma cizgisi diye dusunuyorum cogu da oyle diyorPeki gebe misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?