• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testinde silik çizgi kanda negatif

aleyy55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Kızlar ben sizinle idrar testimi paylaşmıştım geçen ay 11 inde adet oldum bu ay adet olmadım geciktim pembe renk 2-3 damla kan geldi sonrasında sağ kasığımda ağrılar başladı evde idrar testlerim hep silik 2. Çizgi çıkıyor ama kanda sonucum 0.2 geldi bugün sizce hamile olabilir miyim olsa kanda çıkar mıydı yanılma payı olabilir mi ? evde gebelik testini pozitif görünce 2-3 testle yaptım hepsi silik çıktı
IMG_0211.webp
IMG_0193.webp

Kızlar ben sizinle idrar testimi paylaşmıştım geçen ay 11 inde adet oldum bu ay adet olmadım geciktim pembe renk 2-3 damla kan geldi sonrasında sağ kasığımda ağrılar başladı evde idrar testlerim hep silik 2. Çizgi çıkıyor ama kanda sonucum 0.2 geldi bugün sizce hamile olabilir miyim olsa kanda çıkar mıydı yanılma payı olabilir mi ? evde gebelik testini pozitif görünce 2-3 testle yaptım hepsi silik çıktı Eki Görüntüle 3741303 Eki Görüntüle 3741304
Bu testin yanılma payı olur da kan testinin olmaz 0.2 yi algılayan makine. Bu testler beta 10 ken anca çizgi çıkarıyor.

Ama 3 test de hatalı olma ihtimali var mı çok da belirtim var
Aşkım o cihazlarda bir cihaz sonuçta ve yanlış ölçme ölçememe çok çok düşükte olsa olabiliyor, umut vermek için demiyorum ama 2 gün daha bekle testlerini yenile çizgi belirginleşiyor mu, kuruma çizgisi de olabilir o gördüklerin

Aşkım o cihazlarda bir cihaz sonuçta ve yanlış ölçme ölçememe çok çok düşükte olsa olabiliyor, umut vermek için demiyorum ama 2 gün daha bekle testlerini yenile çizgi belirginleşiyor mu, kuruma çizgisi de olabilir o gördüklerin
Bende kuruma çizgisi olmadı ilk dakilar çektim bu resimleri o yüzden kafam karıştı kanda çıkmaması şaşırttı

Kızlar ben sizinle idrar testimi paylaşmıştım geçen ay 11 inde adet oldum bu ay adet olmadım geciktim pembe renk 2-3 damla kan geldi sonrasında sağ kasığımda ağrılar başladı evde idrar testlerim hep silik 2. Çizgi çıkıyor ama kanda sonucum 0.2 geldi bugün sizce hamile olabilir miyim olsa kanda çıkar mıydı yanılma payı olabilir mi ? evde gebelik testini pozitif görünce 2-3 testle yaptım hepsi silik çıktı Eki Görüntüle 3741303 Eki Görüntüle 3741304
Bence var . Benimde betam 0.2 çıkmıştı geç döllendi şuan 2 aylığım

Sonucun ne oldu bende aynı şeyi yaşadım 3 tane test yaptım hepsinde ikinci çizgi çıktı hemde hemen kuruma çizgisi değil yani ama kanda 0.2 çıktı adet gecikmesinden 4 gün sonra

Sonucun nedir hamile misiniz acaba aynı durumu yaşıyorum su an

Back
X