- 11 Ekim 2021
- 139
- 40
- 48
- 27
- Konu Sahibi Kocmelek839
Merhabalar  yardımcı olursanız hepiniz yaşayanlar sevinirim içimde anlatamadigim bir heyecean ve mutluluk var daha önce 8 ay önce düşük yaptım 2 aylıkken sonra tekrar hamile kaldım 3 ay önce kimyasal gebelik oldu şimdi şüphelendim ve adetime 5 gün kala test yapmaya başladım ve erken gebelik de çok silik çizgi çıktı sonra tekrar yaptım predector early o negatif çıktı bugün 3 gün var bata ve hem erken gebelik testi yabancı bir marka daha önce duymaidgim onu yaptım ilk idrarla değil fakat ilk idrardan sonra 4 saat geçtikten sonra yaptım o negatif çıktı aynı idrarla bebetime yaptım 10 dakika da böyle çizgi belirdi hafif pembemsi erken gebelikde negatif çıkıp ilk 5 dakika da bebetime da böyle çıkması yanıltıcı mi sizce var mı kimyasal mi çok tedirginim doktora gitsem kan versem çıkar mı ne yapmam gerekiyor 
 fotoğraflar bebetime in ilk idrarla degil

Hayırlı haberlerinizi bekliyorum
 Hayırlı haberlerinizi bekliyorum 
 Ocak ayından önce zor adet oluyordum tarlusal kullandım 6-7 aydır düzenli adet oluyorum bu ay adetim 6 gün gecikti bugün öğlen test yaptım sizce sonuç nedir? Silik çıktı kistlerden dolayı mı yine gecikmem sizce hamile olabilir miyim? Adet olacak gibi kasık ağrıları giriyor ara ara. Yarın kan vermeye gitmeyi düşünüyorum. Fikir verir misiniz?
 Ocak ayından önce zor adet oluyordum tarlusal kullandım 6-7 aydır düzenli adet oluyorum bu ay adetim 6 gün gecikti bugün öğlen test yaptım sizce sonuç nedir? Silik çıktı kistlerden dolayı mı yine gecikmem sizce hamile olabilir miyim? Adet olacak gibi kasık ağrıları giriyor ara ara. Yarın kan vermeye gitmeyi düşünüyorum. Fikir verir misiniz?  teşekkürler.
 teşekkürler.