Bebetime silik çizgi surelab negatif

mchdkms

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2022
21
7
1
27
Adetim 6 gün gecikti dün bebetime yaptim silik çizgi cikti bu sabah ilk idrarla surelab gebelik testi yaptim negatif sizce var mi

Eklentiler

• 16687607578914723767698371777842.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 352
  • 16687607784913670557628412562145.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 355
Hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum dün testi görünce baya mutlu olmuştum bu sabahta negatifi görünce çok kötü oldum
Bende aynı durumdayim seninle onkadar iyi anlıyorum ki seni 3 tane test yaptım ikisi pozitif çıktı bı tanesi negatif çıktı adet gunume 4 gün var bekliyorum adet günüm de adet olmazsam kan verecem korkmak acabalarla yaşamaktan daha iyi

Benim 6 gün geçti bugün 7. Gün gecikmenin herhalde gidip kan vereceğim sürekli tereddüt insani yıpratıyor ama sonucundan da korkmuyor değilim hakkimizda hayırlısı olsun

Benim 6 gün geçti bugün 7. Gün gecikmenin herhalde gidip kan vereceğim sürekli tereddüt insani yıpratıyor ama sonucundan da korkmuyor değilim hakkimizda hayırlısı olsun
Aynen pazartesi sağlık ocağında yada hastanede bı kan ver canm hakkında hayırlısı olsun

Adetim 6 gün gecikti dün bebetime yaptim silik çizgi cikti bu sabah ilk idrarla surelab gebelik testi yaptim negatif sizce var mi
Kaç dakikada çıktı silik çizgi
İlk 5-10 dakikadan sonrasını dikkate almayın

bence ümitlenmeyin bariz kuruma çizgisi maalesef. adetten 6gün sonraya bu kadar ikilemde kalcak şekilde çıkmaz test

Kizlar sonucum az önce cikti hamile değilmişim 0.54 çıkmış beta

Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat versin canım sağlık olsun
Allah razı olsun canim inşallah çok fazla umitlenmistim testim bildiğin pozitif çıkmıştı kuruma çizgisi falan değildi yani hayal kırıklığına uğradım

Allah razı olsun canim inşallah çok fazla umitlenmistim testim bildiğin pozitif çıkmıştı kuruma çizgisi falan değildi yani hayal kırıklığına uğradım
Benim de öyle olmuştu canım çizgi görünce nasıl sevindim anlatamam ben de ümitle gidip kan vermiştim maalesef negatifti geçen ay oldu bu daha :) çok iyi anlıyorum seni canım rabbim hayırlı vakitte verecektir hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…