Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetin 6 gün geçmiş sen test markasinimi kafana taktınArkadaşlar adetim 6 gün geçti bebetime marka test aldım ama olumsuz çok şey okudum,şimdi mı yapsam sabahı mı beklesem bilmiyorum var mı bu marka testi kullanan
Sabah yapılması daha doğru sonuç veriyormuş birde bu markadan olumsuz yorumlar görünce kararsız kaldımAdetin 6 gün geçmiş sen test markasinimi kafana taktınbekleme hemen yap
Varsa sabah akşam fark etmiyor çok erken yapanlar için sabah erken yapmak daha iyi oluyo senin 6 gün geçmiş kese bile gözükürSabah yapılması daha doğru sonuç veriyormuş birde bu markadan olumsuz yorumlar görünce kararsız kaldım![]()
İçim içimi yiyor zaten zor bekliyorum elimde test varVarsa sabah akşam fark etmiyor çok erken yapanlar için sabah erken yapmak daha iyi oluyo senin 6 gün geçmiş kese bile gözükür
Yap bence ben bta 22 iken yaptım akşam saatleri anında çıkmıştı çizgi yap bence eğer çıkmaz adet hala gelmezse bi kaç güne kan verirsinİçim içimi yiyor zaten zor bekliyorum elimde test var![]()
Meraba bta 22 ken adete kaç gün vardıYap bence ben bta 22 iken yaptım akşam saatleri anında çıkmıştı çizgi yap bence eğer çıkmaz adet hala gelmezse bi kaç güne kan verirsin
Çok teşekkür ederim bilgilerin için, yapıcamYap bence ben bta 22 iken yaptım akşam saatleri anında çıkmıştı çizgi yap bence eğer çıkmaz adet hala gelmezse bi kaç güne kan verirsin
2 gün geçmişti ama kimyasal oldu benimMeraba bta 22 ken adete kaç gün vardı
Sonucu paylaş bizimle canımÇok teşekkür ederim bilgilerin için, yapıcam
Tabiki :)Sonucu paylaş bizimle canım
Ben bile şuan çok merak ettim hadi yap da haber verİçim içimi yiyor zaten zor bekliyorum elimde test var![]()
Var bişey bu akşam ya kayınvalidemler çatkapı geldi gittikleri an yapıcamBen bile şuan çok merak ettim hadi yap da haber veryada o belirgin çizgiyle remini at
![]()
Ay git WC ye yap gitsin çiş yapıyor sanarlar 5 dkkkk bişeyVar bişey bu akşam ya kayınvalidemler çatkapı geldi gittikleri an yapıcam![]()
İki dk WC de yap ya merak ettikVar bişey bu akşam ya kayınvalidemler çatkapı geldi gittikleri an yapıcam![]()
İki dk WC de yap ya merak ettik![]()
Var mı canımGitsinler de rahatça yapayım heyecandan duramam ben o telaşını atmam lazım üstümden![]()
Foto ekledim canım silik çıktıVar mı canım