Bebetime testte silik çizgi

Yildiz__Tozu

👩‍👧‍👧 Altın kızlar 👩‍👧‍👧
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2017
2.931
2.567
133
30
Mrb arkadaşlar bnm belli bir adet düzenim yok malesef 4 gündür aşırı uyku hali halsizlik başladı bende bugün test aldırdım eşim bekleme taraftarı olmadı testin birini hemen yaptım idrarımı tutmadan nerdeyse hiç yoktu bile yani azıcık bı numuneyle yaptım testi diyim akşamüstü ve bugün çok fazla su tüketmistim testin arkasında 5-20 dk arası olan sonuç doğrudur diyordu 7 8 dk içinde belli belirsiz flashla görünen bi çizgi çıktı çok heyecanlandım acaba doğruluk payı varmıdır ki bu testin yarın sabah tekrarlasam koyulaşır mi ki çizgi acaba bilenler yardımcı olursa sevinirim

Son düzenleme:
Mrb arkadaşlar bnm belli bir adet düzenim yok malesef 4 gündür aşırı uyku hali halsizlik başladı bende bugün test aldırdım eşim bekleme taraftarı olmadı testin birini hemen yaptım idrarımı tutmadan nerdeyse hiç yoktu bile yani azıcık bı numuneyle yaptım testi diyim akşamüstü ve bugün çok fazla su tüketmistim testin arkasında 5-20 dk arası olan sonuç doğrudur diyordu 7 8 dk içinde belli belirsiz flashla görünen bi çizgi çıktı çok heyecanlandım acaba doğruluk payı varmıdır ki bu testin yarın sabah tekrarlasam koyulaşır mi ki çizgi acaba bilenlerin yardımcı olursa sevinirim
Canım sabah ilk idrarınla test yap daha doğru olur 😊 İnşallah hamilesindir.

Pkos baktirmadim hiç ama gecikmeler yüzünden çok gittim doktora bı sürü testler yapıldı sağlıklısin dedi doktor ama işte bazen 30 bazen 80 90 günde adet oluyorum hiç belli olmuyo o yüzden de pek dikkat etmiyoruz korunmuyoruz yarın sabah testi yapıp yazarım buraya muhakkak belki test hatalıdır bilmiyorum beni umutlandıran şey afedersin tuvaletim bile yoktu mesanem boştu yani yaptığımda testi 10dk önce çıkmıştım wc ye o yüzden umutlandim

Ne kadar görünür kamerada burdan bilmiyorum ama flashla bakınca daha net gorunuyo

Pkos baktirmadim hiç ama gecikmeler yüzünden çok gittim doktora bı sürü testler yapıldı sağlıklısin dedi doktor ama işte bazen 30 bazen 80 90 günde adet oluyorum hiç belli olmuyo o yüzden de pek dikkat etmiyoruz korunmuyoruz yarın sabah testi yapıp yazarım buraya muhakkak belki test hatalıdır bilmiyorum beni umutlandıran şey afedersin tuvaletim bile yoktu mesanem boştu yani yaptığımda testi 10dk önce çıkmıştım wc ye o yüzden umutlandim
Bazen silik çizgi olunca erken bakılmış olabiliyor belki hamilesindir fotosu varmı atabilirmisn bakalım.

.

Eklentiler

• IMG_20210623_225757.webp
    IMG_20210623_225757.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 289
Back
X